Perhe

4-vuotias näki härskin töherryksen Siwan seinässä – omalaatuinen tulkinta pani äidin suupielet koville

Julkaistu:

Lasten suusta
Hymyä huulille! Viikko alkaa tuttuun tapaan lasten mainioilla sutkautuksilla.
”Kolmevuotias sanoi saunassa, että äiti silloin kun olin sun mahassa, mua pelotti ihan kamalasti, kun sun tissit osu muhun.”

Äiti ja 6v

”Olimme viisivuotiaan lapseni kanssa Uspenskin katedraalissa, missä oli paljon ihmeteltävää. Yhtäkkiä lapsi ilahtui innostuen, kun näki papin pitkässä kaavussaan: ”Äiti, katso hemuli!”.

Amu
  • Katso lisää lasten hauskoja sutkautuksia yllä olevalta videolta!
”Olin kävelyllä lapsuudenkylän maisemissa neljän lapseni kanssa. Vanha mummo, jonka jo lapsuudesta tunsin, tuli vastaan. Kysyi keskimmäiseltä neljävuotiaalta tyttäreltäni: ”Kuinka vanha olet?”. Tyttäreni kurtisti kulmiaan ja vastasi: ”Enkä ole, itse olet”.Vielä näin tyttären aikuistuttua tuo huvittava tilanne laittaa hymyn huulille.”

Kande

”Pieni tyttöni sanoi minulle: ”Äiti, minä rakastan sinua avaruuteen asti”.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kyynelsilmä

”7- ja 5-vuotiaat nahistelivat, kun yritin keskittyä kirjoittamiseen. Tein töitä kotona. Äyskähdin heille: ”Nyt riittää, olkaa hiljaa!”. Pojat vaikenivat ja hävisivät jonnekin. Vähän ajan kuluttua he ilmaantuivat uudestaan ja vanhempi sanoi: ”Me haluttaisiin kuusi voileipää ja kaksi pulloa limua”. Ihmettelin, miksi. Juurihan oli syöty aamiaista. Poika selitti: ”Täytyy olla evästä, kun menemme hiekkakuopalle koko päiväksi, että saamme rauhassa tapella!”.”

Komenteleva äiti?

”Kuusivuotias pojanpoikani kutsui meidät esikoulun isovanhempien päivään. Kysyessäni, että mitä siellä tehdään, hän vastasi: ”Leikitään ja lauletaan, mutta ei sitten mitään vanhusten lauluja”.”

Totuuslastensuusta

”Kolmevuotias esikoinen kiljui kilpaa pian 10 kuukauden ikäisen vauvan kanssa. Taisin komentaa hiukan liian kovalla äänellä lapsia olemaan hiljempaa. Kolmevuotias sanoi napakasti: ”Äiti, älä huuda meille, kun me ollaan vasta ihan pieniä”. Mitäpä siihen voi enää vastata.”

Yxvaan

”Olimme tyttären, silloin 4-vuotiaan, kanssa Siwassa käymässä. Seinään oli piirretty kirkkovene, ja tyttäreni hihkaisi: ”Voi, katso äiti, miten hieno aurinko, onko Siwan myyjät piirtäneet sen.” Hieman nauratti.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lapsen silmin

”Nuorin tyttäremme on ollut topakka jo kolmen vanhana. Isommat siskot pelasivat kavereidensa kanssa huoneessaan lautapelejä. Huoneesta kuului kovaäänistä puhetta ja naurua. Kolmen vanha koputti oveen, aukaisi sen ja komensi: ”Olkaapa hiljaa nyt!”. Isommat eivät uskoneet. Tyttönen koputti oveen uudelleen ja komensi topakammin: ”Enkö minä just sanonut” ja paiskasi oven kiinni.”

Liikaa melua

Onko sinun lapsesi tai tuttu lapsi sutkauttanut jotain hauskaa? Ilmianna se alla kommenteissa! Muistathan kertoa myös lapsen iän.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt