Perhe

Nämä veljekset ovat todella halunneet pikkusiskon – liikuttava reaktio ilouutiseen tuo kyyneleet silmiin

Julkaistu:

Vauvauutinen
Kolmen veljeksen ilolle ei ole tulla loppua, kun he saavat tietää, että perheeseen tulee vihdoin kauan kaivattu pikkusisko.
Haluatko nähdä jotakin samaan aikaan riemastuttavaa ja liikuttavaa? Katso siis videolta, kuinka australialaisveljekset, Cooper, 10, Rylan, 8, ja Harper, 6, saavat tietää saavansa pikkusiskon.

Videolla pojat puhkaisevat ilmapallon, jonka vaaleanpunainen sisältö paljastaa pojille, että perheeseen tuleva uusi vauva on tyttö. Pojat tulevat uutisesta niin onnelliseksi, ettei kyyneliltäkään vältytä.

Veljesten äiti Julie-Ann kuvaili tilannetta Caters Newsille:

– Pojat huusivat jo etukäteen innostuksesta, eivätkä voineet odottaa saavansa selville, tulisiko perheeseen tyttö vai poika.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Äidin mukaan he eivät odottaneet kuitenkaan aivan näin onnellista vastaanottoa pojilta.

– Keskimmäinen poikamme Rylan on hyvin herkkä ja on todella kaivannut siskoa. Siitä asti, kun kerroimme odottavamme vauvaa, on hän toivonut sen olevan tyttö.

Äiti sanoo kertoneensa Rylanille, että pikkusisarus saattaisi silti olla poika, jotta hän ei harmistuisi liikaa. Kun ilmapallo sitten puhkesi ja kaikki näkivät, että vauva on tyttö, seurasi tilannetta suuri hämmästys.

– Rylan purskahti itkuun ja halasi minua. Hän sanoi itkevänsä, koska on niin onnellinen.

Poika on vielä viikkojenkin jälkeen paljastuksesta niin innoissaan, että hän on käyttänyt omia säästöjään ja ostanut tulevalle pikkusiskolleen viisi vaatetta.

– Tyttäremme tulee olemaan onnekas tyttö, kun hänellä on kolme veljeä, jotka ovat hänestä niin haltioissaan.

Julie-Annin ja hänen miehensä Ravin neljännen lapsen laskettu aika on ensi tammikuussa.


Kirjoitimme viime kuussa 6-vuotiaasta Braydenista, joka saa kuulla, että hänestä tulee isoveli. Pojan suloisen reaktion voit katsoa täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt