Maailmantähdet innostuivat suomalaismerkin lastenvaatteista

Julkaistu:

Lastenvaatteet
Hollywood-äidit kuten Hilary Duff, Sarah Jessica Parker ja Gwen Stefani pukevat lapsiaan suomalaisen Mainion vaatteisiin.
Suomalaisilla lastenvaatebrändeillä on nyt kysyntää. Muun muassa Vimma, Gugguu, Papu ja Mainio ovat merkkejä, joiden lastenvaatteita trenditietoiset suomalaiset lapsiperheet himoitsevat.

Mainion vaatteita on nähty myös maailmantähtien, kuten Sarah Jessica Parkerin, Hilary Duffin ja Gwen Stefanin jälkikasvun yllä. Viimeksi Mainion Frame-t-paitaan oli pukeutunut tiistaina kuvatuissa otoksissa laulaja Fergien 4-vuotias Axl-poika.


– Kyllähän me olemme täällä aina tasajalkaa pomppineet, kun näitä on bongailtu, iloitsee Mainion toimitusjohtaja Johanna Vaissi.

Yritys on alusta lähtien tähynnyt kansainvälisille markkinoille ja tehnyt pr:ää Yhdysvalloissa. Tähdiltä on tullut yhteydenottoja myös suoraan pr-toimiston kautta.

Jos Vaissi saisi toivoa, kenen maailmantähden lasten yllä näkisi Mainion vaatteita, on vastaus heti valmis:

– Kyllä Kardashianin klaani olisi sellainen. Mutta he taitavat olla aika valikoivia, Vaissi sanoo.

Myös he ovat pukeneet lapsensa suomalaismerkkiin

Laulaja ja näyttelijä Hilary Duffin pojan Lucan yllä taas on nähty Mainion vaatteita jo useamman kerran. Viimeksi Luca kuvattiin pukeutuneena suomalaismerkin keltaiseen t-paitaan.


Aiemmin Lucan yllä nähtiin edellismalliston Block-paita:Jos et näe kuvaa, katso se tästä.

Edelliskauden malliston vaatteita puolestaan nähtiin Sinkkuelämää-tähden Sarah Jessica Parkerin tytärten Tabithan ja Marionin yllä.Jos et näe kuvaa, katso se tästä.


Myös laulaja Gwen Stefani on pukenut lapsiaan Mainioon. Tämän vuoden elokuussa kolmevuotias Apollo-poika oli pukeutunut suomalaismerkin mustavalkoiseen asuun.


Angry Birds -elokuvan ensi-illassa Gwen Stefanin Zuma-pojan (takana) yllä nähtiin Block-t-paita ja saman malliston leggingsit.


Laulajatähti Ciara puki toukokuussa poikansa tämän 3-vuotispäivänä suomalaisdesigniin:

Jos et näe kuvaa, katso se tästä.

Näyttelijä Selma Blair on jakanut Instagramissa kuvia pojastaan, jolla on yllään suomalaismerkin vaatteita:

Jos et näe kuvaa, katso se tästä.

Myös brittilaulaja Una Healy on pukenut Aoife-tyttärensä Mainion vaatteisiin. Kuvassa Brush-kuosinen mekko:Jos et näe kuvaa, katso se tästä.

Mainion vaatteiden suosiosta rapakon takana kertoi Suomessa ensimmäisenä Voice.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt