”Pelkäsin että lapseni ihonväri olisi eri kuin miehelläni” – Vauva.fi:ssä paljastetaan nyt salaisuudet, joita kukaan ei tiedä - Perhe - Ilta-Sanomat

”Pelkäsin että lapseni ihonväri olisi eri kuin miehelläni” – Vauva.fi:ssä paljastetaan nyt salaisuudet, joita kukaan ei tiedä

Vauva.fi:ssä avauduttiin salaisuuksista, joita ei ole kehdannut ennen kertoa kenellekään.

27.6.2017 19:00

Jokaisella meistä on varmasti joitakin sellaisia asioita, joista ei halua puhua edes kaikista läheisimmille ystävilleen tai perheenjäsenilleen.

Vauva.fi-palstalla aloitettiin viime viikolla keskustelu, jossa pyydettiin kertomaan salaisuuksia, joita kukaan muu ei tiedä. Kommentteja keskustelu on vajaassa viikossa saanut yli 300 kappaletta.

IS poimi joukosta joitakin hätkähdyttävimpiä salailun aiheita.

Salailut parisuhde- ja perheasioissa

”Jätin ehkäisyn pois, jotta saisin vauvan. Miehelle kerroin, että pillerit pettivät. Enkä edes kadu.”

”Avioliiton alkuvuosina minulle tuli tilanne, jossa minulle tarjottiin rahaa seksin tarjoamisesta. Mietin viikonpäivät tuota ja tartuin tilaisuuteen. Ja hämmentävintä oli, että en saanut siitä minkäänlaista morkkista, vaikka tiesin tarkalleen olevani maksullinen nainen. Ja näin 20 vuoden avioliittovuoden jälkeen ei kaduta pätkääkään.”

”Tein abortin miehen painostuksesta, elämäni virhe. Se mitä mieheni ei tiedä: annoin lapselle nimen ja käyn syntymättömien lasten muistopaikalle viemässä kukan ja kynttilän jossa lukee lapsen nimi. Hoivaan häntä ajatuksissani. Lapsi olisi nyt vuoden ja 3kk.”

”Minulla on ihan hyvä, komea ja mukava mies. Hän on takuulla myös uskollinen. Petän häntä koko ajan ja useimmiten mustaihoisten ja turkkilaisten kanssa. Viimeinen viikonloppureissu vanhempien luokse oli oikeasti reissu Kreikkaan, jossa harrastin seksiä samaan aikaan kahden vanhan säädön kanssa. Kun olin raskaana, pelkäsin, että lapseni ihonväri olisi eri kuin mieheni. Onneksi ei ollut.”

”Nautin mielessäni, kun minua huonosti kohdellut mies (jonka jätin) näyttää riutuneelta ja etsii nyt epätoivoisena uutta naista itselleen.”

”Rakastan koiraani enemmän kuin lapsiani. Olen aina ollut koiraihminen, kasvanut koirien, hevosten ja muiden eläinten kanssa. Nyt minulla on ihana palvelusrotuinen koira, jonka kanssa harrastan aktiivisesti. Koira on minulle aivan älyttömän rakas ja tärkeä. Lapset ovat alakouluikäisiä, ihan kivoja ja reippaita ja pidän heistä kyllä hyvää huolta.”

”Olen salaa naimisissa 30 vuotta vanhemman miehen kanssa, kukaan ei tiedä asiasta, koska emme pidä julkisilla paikoilla sormuksia, ainoastaan kotona. Työpaikalla ihmetellään, miksen hanki miestä ja lapsia. Hehe. Edes vanhemmat ja kaverit eivät tiedä meistä.”

”Kukaan ei tiedä, miten vähän oikeasti pidin äidistäni. Surin kyllä äidin kuolemaa, mutta oli se monella tavalla helpotuskin.”

”Häpeän vanhempiani. He käyvät vessassa ovi auki, eivät pese käsiään, rupsuttelevat häpeämättömästi ja näyttävät aina epäsiisteiltä. Heidän kotonaan on kerroksia karvaa, pölyä ja mustaa töhnää, pyyhkeet vaihdetaan ehkä kerran kolmessa kuukaudessa. He puhuvat muista ihmisistä ilkeästi ja haukkuvat ihan kaikki, erityisen ilkeästi isäni siskon (koska on opiskellut enemmän kuin ammattikoulun). Myös rasistiset ilmaukset ja ”vitsit” kuuluvat heidän puhetyyliinsä.”

”En pidä yhdestäkään mieheni sukulaisesta. Miehen sisko jopa luulee, että ollaan ystäviä, mutta oikeasti en voi sietää kyseistä ihmistä. Itsehän toki olen ihana ja rakastettava ihminen.”

“Olen 35-vuotias nainen ja en ole ollut yhdynnässä vielä kertaakaan. Suuseksiä olen kyllä harrastanut yhden miehen kanssa ja kadun sitä, kun en tuntenut oikein mitään. Se ei tuntunut epämiellyttävältä, mutta ei ihanaltakaan.”

”Mieheni ei ole keskimmäisen lapsemme biologinen isä.”

Varastaminen ja muut raha-asiat

”Näpistin kaupasta ja sain sakot. En ole eläessäni hävennyt niin paljon, enkä ole kertonut kenellekään. En ole mikään ammattivaras ollut koskaan, mutta erityisesti nuorempana taskuihin lähti esim. kynsilakkaa ja kalliita sukkahousuja.”

”Minulla on paljon mennyt pikavippejä ja laskuja ulosottoon. En tiedä paljonko olen velkaa. Edelleen tulee välillä postissa perintäkirjeitä. Olen vaihtanut työpaikkaa, kun palkastani on ruvettu ulosmittaamaan. Niin saan aina täyden palkan.”

”Tein mokan, joka maksoi työnantajalleni 500 euroa. Hups. Mutta kukaan ei tiedä tästä, eikä tule koskaan tietämään, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. 500 euroa on loppupeleissä vähän isommassa firmassa pikkuraha. Silti tuo harmittaa ja olisi ehkä pitänyt tunnustaa, mutta olin silloin juuri neuvottelemassa määräaikaisuuden jatkoa, niin pelkäsin, että en saisi enää työtä, jos moka paljastuisi. Ei paljastunut ja sain uuden sopparin.”

Lapsuuden salaisuudet

”Varastin lapsena jonkun maatiaiskissan. Kissa asuu meillä yhä 10 vuotta myöhemmin, ja kaikki perheessänikin luulevat, että löysin sen vain pihaltamme ja se päätti jäädä meille.”

”16–17-vuotiaana otin ensikosketukseni alkoholiin. Joskus kavereiden kanssa oli vaan pakko päästä juomaan, mutta en tuntenut ketään, joka voisi hakea minulle juomia ja kavereidenkin kautta sai juomia tosi huonosti. Juhlimaan tahtova teini kyllä keksii keinot. Pukeuduin ja maskeerasin itseni mummoksi, kävin ainakin kolme kertaa mummoksi pukeutuneena hakemassa alkoholia kaupungin eri Siwoista, minulle myytiin aina.”

”Pissasin housuun 9. luokalla koulussa. En jäänyt kenellekään tästä kiinni. Muistan, että rukoilin luojaa, että pääsen lähtemään kotiin ilman, että kukaan huomaa ja pääsin. Ikuinen pilkka ja lempinimi olisivat jääneet.”

”Radikaalit” teot ja ajatukset

”Minulla on todella radikaaleja ajatuksia. Narkkarit pakkohoitoon tai pakotettu yliannostus ja muuta sellaista. Ulospäin näytän kiltiltä nuorelta naiselta, kukaan ei varmaan arvaisi minusta minkälainen oikeasti olen. En kehtaa sitä paljastaa, vaan esitän sellaista kilttiä humanistia.”

”En oikeastaan välitä ihmisistä. Kuuntelen kyllä ja olen kohtelias, mutta ei oikeasti kiinnosta pätkääkään. Jotkin harvat asiat saattavat liikuttaa kovastikin, mutta muuten olen ajatellut olevani lähes psykopaatti.”

”Haaveilen salaa elämästä naisena. Olen aina ollut kiinnostunut ”naisten jutuista” ja tarkoituksella käyttäydyn naismaisesti monella tavalla. Mitään niin radikaalia kuin naisten vaatteiden pukemista tai meikkaamista en ole vielä kokeillut, mutta luulen, että jossain vaiheessa sekin on edessä. Olen 29-vuotias heteromies.”

”Väitän kaikille olevani ateisti ja uskovani vain tähän maailmaan. Uskon kuitenkin erittäin vahvasti henkimaailmaan ja olen varma Jumalan olemassaolosta.”

”Kavalsin 10 markkaa kirpparikassasta vuonna 1982.”

Vauva.fi ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Onko sinulla salaisuuksia, joita et ole koskaan paljastanut kenellekään? Paljasta kommenteissa, jos uskallat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?