Kaimakone kertoo, kuinka monta kaimaa etunimillä, sukunimillä tai kokonimillä on tai mikä on yleisin etunimi tai yleisin sukunimi väestötietojärjestelmässä - Perhe - Ilta-Sanomat

Tiedätkö, kuinka monta kaimaa sinulla on?

Julkaistu: 5.6.2017 17:07, Päivitetty 7.12.2018 11:54

Kätevä kaimakone kertoo kuinka monta samannimistä ihmistä Suomessa on. Tiedot perustuvat vuoden 2017 tilastoihin.

Ilta-Sanomat selvitti väestötietojärjestelmästä kaikki suomalaiset nimet. Tuula on yleisin naisen nimi Suomessa. Miesten yleisin on Timo. Molempia nimiä oli väestötietojärjestelmässä vuonna 2017 huikea määrä, Tuula löytyy rekisteristä lähes 32 000 kertaa, Timo jopa yli 45 000 kertaa.

Sukunimissä yleisin on jo useamman vuoden ollut Korhonen, joka on mennyt Virtasen ohi yleisimpänä sukunimenä. Yleisin kokonimi on silti sitkeästi Timo Virtanen, joilla jokaisella on jopa 266 täyskaimaa eli etu- ja sukunimen yhdistelmää.

Ihmiset joilla on yleinen nimi, tietävät kuinka esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ihmiset saattavat sotkea kaimat keskenään. Myös kännykän puhelinluettelo saattaa yllättää – tunnenko todella näin monta Mikaa tai Lauraa! Katso oheisella kaimakoneella, kuinka monta kaimaa itselläsi tai läheisilläsi on. Entä jollakin julkkiksella?

Kokeile huoletta vaikka monta kertaa, IS ei tallenna hakuja mihinkään.

Jos kaimakone ei näy alla, saat sen auki tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?