Vastasyntynyt vauva ällistytti kätilön vain minuutteja syntymän jälkeen –”Herranjumala, tyttö kävelee!”

Julkaistu:

Lapset
Uskomattomalla videolla näkyy, kuinka vauva ottaa ensiaskeleet hoitajan käsivarsilla heti syntymänsä jälkeen Brasiliassa.
Vastasyntyneeksi väitetty brasilialaisvauva on noussut nettisensaatioksi ympäri maailmaa, kertoo The Sun -lehti verkkosivuillaan.

Perjantaina sosiaaliseen mediaan ladatulla videolla näkyy, kuinka päättäväinen tyttövauva näyttää kävelevän sairaalassa vain minuutteja syntymänsä jälkeen. Pienokaista toisella kädellään kannatteleva kätilö ei ole uskoa näkemäänsä, sillä kävelemään oppiminen voi normaalisti viedä vauvalta 12 kuukautta.

– Herranjumala, tyttö kävelee! Hyvänen aika, naisen kuullaan hämmästelevän portugalin kielellä.Kyse voi hyvinkin olla niin sanotusta primitiivirefleksistä. Videolla kätilö selittää, että hän yrittää kylvettää vauvaa, mutta tällä on aivan toinen asia mielessä.

– Armollinen Isä! Yritin pestä hänet tässä, ja hän nousee ylös kävelemään. Hän on kävellyt tästä tänne, hän sanoo The Sunin mukaan.

– Taivaat yllämme. Jos kertoisit ihmisille, mitä juuri tapahtui, kukaan ei uskoisi, ellei näkisi sitä omin silmin.

Henkilökunta oli niin innoissaan tapahtuneesta, että he päättivät tallentaa sen videolle.

Brasilialaisen Arlete Arantesin Facebookiin lataama video on kerännyt jo kymmeniä miljoonia katselukertoja. Osa ihmisistä on kuitenkin epäillyt sen aitoutta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt