Ehkäisy ei ole koskaan takuuvarmaa – kuva vastasyntyneestä kierukka kädessä sen todistaa

Julkaistu:

Yllätysraskaus
Kierukka kädessä poseeraavan vastasyntyneen kuva on lähtenyt leviämään ympäri maailman.
Yhdysvaltalaisnainen sai omakohtaisen kokemuksen kautta huomata, että ei ole olemassa takuuvarmaa ehkäisymenetelmää.

Kun Lucy Hellein kävi viime elokuussa asennuttamassa hormonikierukan ehkäisyksi, hänellä ei ollut aavistustakaan, että muutaman kuukauden kuluttua perhe kasvaa uudella tulokkaalla, muun muassa Fox News, The Sun ja Metro-lehti kertovat. Hormonikierukan ehkäisytehoa sanotaan erittäin hyväksi, vain yhdellä prosentilla on mahdollisuus tulla raskaaksi.

Hellen teki joulukuussa raskaustestin, joka osoittautui positiiviseksi. Hän oli todella yllättynyt huomatessaan raskauden olevan jo lähes puolivälissä.

Perheessä on kaksi lasta ennestään, ja vaikka raskaus ei ollut suunniteltu, oli se onnellinen yllätys. Hellein kuitenkin kertoo olleensa aluksi huolissaan kierukan vuoksi, onko lapsella kaikki hyvin? Kierukkaa ei löytynyt ultraäänikuvista, joten lääkäri oletti sen tippuneen pois.

– Tämä on itse asiassa kolmas kierukkani, kaksi edellistä toimi oikein hyvin, hän kertoi Metrolle.Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Toinen yllätys saatiin viime viikolla, kun terve ja salskea Dexter Tyler saapui maailman. Hellein kirjoitti Instagramiin, että kadonnut kierukka löytyi istukan takaa. Laitettuaan kuvan Facebookiin ja Instagramiin vastasyntyneestä pojastaan kierukka kädessä, kuva alkoi kiertää ympäri maailman.

– Dexterin syntymällä on ehdottomasti jokin tarkoitus. Hänen laskettu aikansa oli toukokuun neljäs päivä (May the 4th), ja lääkärikin sanoi, että jokin voima on hänen kanssaan, Hellen kertoo viitaten Star Wars -elokuvien kuuluisaan lausahdukseen ’may the force be with you’.Jos twiitti ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Oletko sinä tullut raskaaksi ehkäisystä huolimatta? Miltä yllätysraskaus tuntui? Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt