Nainen rakastui spermanluovuttajaansa – tytär morsiustyttönä häissä

Julkaistu:

Lapsensa menettänyt sinkkuäiti rakastui tuntemattomaan spermanluovuttajaan.
Australialainen Aminah Hart oli menettänyt traagisesti omat poikansa harvinaiseen lihastautiin, myotubulaariseen myopatiaan. Vuonna 2011 42-vuotias sinkkunainen halusi vielä kerran yrittää saada lapsen ja turvautui koeputkihedelmöitykseen.

Elämällä on tapana yllättää. Niin kävi Hartillekin, joka sai tyttären lisäksi myös rakkauden. Hän synnytti Leila-tyttären elokuussa vuonna 2012. Daily Mailin haastattelema Hart kertoo olleensa onnellinen tyttärestään, mutta halusi itsekin ilman isää kasvaneena, että hänen tyttärensä isä olisi jotenkin kuvioissa.

Hartin äiti Helen alkoi selvittää luovuttajan henkilöllisyyttä ja löysi lopulta sperman luovuttaneen Scott Andersenin kuvan netistä. Äiti passitti tyttärensä ottamaan yhteyttä klinikkaan. Hartin onneksi Scott Andersen oli laittanut tietoihinsa, että olisi valmis tapaamaan mahdollisen lapsensa.Hart lähetti Andersenille sähköpostin, jossa kiitti tätä ”lahjoituksestaan” ja liitti tyttärensä kuvan mukaan. He vaihtoivat puolen vuoden ajan sähköposteja ja lopulta tapasivat toisensa Leilan ensimmäisenä synttäripäivänä. Isä menetti sydämensä tyttärelle heti ensimmäisellä tapaamisella. Hartin ja Andersenin suhde syveni ja lopulta he rakastuivat toisiinsa.

Andersen yllätti Hartin kosinnalla tämän Louis-pojan kuoleman vuosipäivänä, kertoo Daily Mail.

Mies meni ulos hakemaan maitoa Leilan kanssa ja tuli takaisin kihlasormuksen kanssa. Se oli suuri yllätys, koska yleensä vietän lasteni kuolinpäivät ja syntymät kaikessa hiljaisuudessa.

Pari meni naimisiin meren äärellä Victoriassa joulukuussa, ja pikkuinen Leila-tyttö sai kunnian toimia vanhempiensa morsiusneitona.Hart piti hääjuhlassa koskettavan puheen, jonka aluksi sanoi, ettei yleensä usko kohtaloon. Hän on äärimmäisen onnellinen siitä, että löysi rinnalleen rakastavan kumppanin, joka rakastaa Leilaa yhtä paljon kuin hän itse.

Morsian muistutti puheessaan, kuinka sattuman kauppaa on, että pari ylipäänsä edes tapasi.

– Hyvin harvoin kaksi ihmistä olisi tavannut tällaisissa olosuhteissa.

– Meidän välillämme olisi kipinöinyt, jos olisimme saaneet tavata toisemme. Mutta milloin ja missä se olisi ilman Leilaa tapahtunut, jää mysteeriksi.

Hart on kirjoittanut kokemuksestaan kirjan How I Met Your Father.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt