Naapuri pumpsauttaa ovea, mies nielee äänekkäästi... 27 hyvin pientä asiaa, jotka ärsyttävät arjessa

Julkaistu:

Meidän Perhe
Mässyttävä mies, tuijottava työkaveri tai vieras, joka leikkaa kakun väärin. Arjessa pienikin asia voi suututtaa, kun se toistuu riittävän usein.
Vauva.fi:n keskustelijat kertovat, mikä saa heidän ohimosuonensa pullistumaan.

1. Naapurit

”Mua ärsyttää naapurin tapa avata ulko-ovi. Avain lukkoon, pumpsautus pepulla oveen, jotta avain vääntyy vielä vähän, hitaasti ovi auki niin, että se narisee ja ulvoo.”

”Ihmiset, jotka laittavat rappuun valon päälle valoisan aikana. Ihan hyvin näkee, pakko on silti napsuttaa valokatkaisijaa.”

”Rappukäytävässä kailottajat! Menisivät sisään asuntoon tai ulos rapusta, eivätkä kailottaisi kaikuvassa rappukäytävässä kovaan ääneen puhelimeen tai toisilleen.”

2. Oma mies

”Mun mies on lyhyt. Miksi se ei voi olla edes 175 cm?”

”Kun mieheni syö suklaata, hän syö sitä erityisen äänekkäästi. Kai voisin tästä sanoa, mutta se on osa häntä, eikä voi sille mitään.”

”Ärsyttää miehen tapa nielaista äänekkäästi juodessaan.”

”Aviomies hakkaa syödessään äänekkäästi hampaitaan vastakkain. Siis vaikka olisi suu kiinni, niin kauhea pauke kuuluu.”

”Mieheni laimentaa aina käsisaippuaa vedellä. Kun pullossa on noin 2/3 saippuaa, hän sekoittaa joukkoon vettä. Ja sitä vettä sekoitetaan aina vähän lisää ja taas vähän lisää.”

3. Appivanhemmat

”Minua ärsyttävät appiukon vauvanhoitovinkit. Tullessaan synttäreille vauvaa katsomaan hän tiesi heti kertoa, että vauvalla on liian kuuma (ei ollut), ja meinasi mennä avaamaan ikkunaa joulukuussa.”

”Mua ärsyttää etuajassa saapuvat ihmiset, kuten appivanhempani. He ilmestyvät varsinkin lasten synttäreille aina reilusti etuajassa, jolloin itse olen usein vasta valmistelemassa tarjoiluja tai siivoamassa viimeisiä juttuja.”

4. Työkaverit

”Yksi työkaveri kääntää aina katseensa mun huoneeseen kävellessään käytävällä. Muut katsovat eteenpäin.”

”Esimiehen kengistä kuuluva kova kopina ärsyttää. Mitäpä, jos kaikki meidän avokonttorissa alkaisi käyttämään kopinakenkiä?”

”Ärsyttää ihmiset, jotka ovat joka alan asiantuntijoita ja puhuvat taukoamatta työpaikan kahvihuoneessa.”

5. Julkisilla paikoilla liikkuvat

”Ärsyttää, kun ihmiset änkeävät väärästä ovesta sisään kauppakeskukseen tai sieltä ulos. Ei ymmärretä selvää punaista ympyrää ovessa.”

”Liukuportaissa vasemmalla puolella seisovat.”

”Ihmiset, jotka jäävät seisomaan ja ihmettelemään liukuportaiden ylä- tai alapäähän, että mihin suuntaan sitä nyt sitten lähtisi.”

”Hitaasti ja keskellä tietä kävelevät ihmiset.”

”Ärsyttää ne ihmiset, jotka painavat liikennevalon nappia, vaikka se on painettu jo.”

”Ne, jotka huudattavat autostaan musiikkia (usein teknoa).”

”Ihmiset, jotka ei osaa käyttää autoillessa vilkkua, varsinkin liikenneympyrässä.”

”Mammat, jotka veivaavat lastenvaunuja bussipysäkillä poikittain, eli reunasta reunaan. Kauhea kälätys puhelimessa tai toisen mamman kanssa, eikä mitenkään katso, jos tuuppaa ohikulkevan kumoon vaunuillansa.”

”Mammat lastenvaunujen kanssa kirppiksellä. Monilla kirppiksillä on aika kapeat käytävät, ja ne vaunut vie helposti 70 prosenttia siitä leveydestä.”

6. Muut

”Ärsyttää, että juuri kun saat istahtaa, soi puhelin, lapsi huutaa pyyhkimään tms.”

”Rasioihin pakatuissa hedelmissä ja vihanneksissa (rypäleet, kirsikkatomaatit yms.) on aina mätiä seassa.”

”Kun pyöreän täytekakun aloittaja leikkaa pienen, liian lyhyen kolmion mallisen palan itselleen, vaikka pyöreästä kakusta kuuluisi leikata pala, jonka kärki osuu ympyrän keskipisteeseen.”

”Kun ihmiset ottavat jäätelöä lusikkaan ja laittavat sen suuhunsa, mutta vetävät sen saman jäätelön vielä ulos suusta. Sitten sitä yhtä kuolaista jäätelölusikkaa veivataan parhaimmillaan monta kertaa edes takaisin suuhun ja ulos.”

”Minua ärsyttävät vierekkäin vesijuoksevat naiset. Ohi ei pääse, sillä ohitus kestää sen verran kauan ja vastaan tulevia pitää myös väistää. Ja tämän ongelman ymmärtää vain toinen vesijuoksija.”

Lue lisää Vauva.fistä:

”Varsinkin yli 40-vuotiaat tekevät tätä” – nämä päivitykset ärsyttävät Facebookissa eniten

Kahdeksan lasta, eikä sähköhellaa tai tiskikonetta: ”Näin on hyvä”

Äiti, joka lopetti komentamisen: ”Lapsi saa oppia kärsimään seuraamukset”

Ota kantaa

Ärsyttikö sinua tänään jokin asia?

Kyllä 62% Ei 38%
Ääniä yhteensä 10771

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt