Teltassa, veneessä, onnistuneen metsästysreissun jälkimainingeissa – näin lukijoiden lapset ovat saaneet alkunsa

Julkaistu:

hauskat muistot
IS:n lukijoiden jälkikasvua on laitettu aluille ympäri maailmaa, niin sängyssä kuin veneessä keskellä merta.
Julkkiksilla on toisinaan ollut tapana upottaa lastensa nimiin mukaan paikka, jossa uusi elämä on pistetty aluilleen. Esimerkiksi Onnen päivistä tutun Ron Howardin lapsia on tehty ainakin Dallasissa sekä Lontoossa.

Kysyimme lukijoilta, missä heidän perheensä jälkikasvu on saanut alkunsa.

Näin lukijat kertovat:

”Vanhempi poika sai alkunsa olohuoneen lattialla. Vaimoni on lääkäri ja hän tiesi tarkalleen milloin pitää toimia! Samainen paksu matto on mökillä edelleen käytössä. Nyt mattona. Koti on jo vaihtunut pariin kertaan, mutta tuon paritalon pihalla on muistona hieno hopeakuusi, jonka sain vanhimmalta sisareni ristiäislahjaksi. Nuorempi poikamme on "made in Italy". Olimme siellä lomamatkalla ja taas tuli käsky "hommiin". Kävin samaisessa kylässä reilut 20 vuotta myöhemmin ja kerroin jutun perhehoidon henkilökunnalle. He päästivät minut katsomaan "rikospaikkaa" ja suhtautuivat hymyillä kertomukseeni. Pojat ovat nyt 27 ja 25 vuotta vanhoja. Jos tunnistavat tämän jutun, niin hyvä on! Hyvillä mielin tätä muistelen.”

- kaksi poikaa, kaksi tarinaa

”Molemmat kotosalla omassa sängyssä illalla ennen nukkumaan menoa :) Että siinä sitä romantiikkaa taas olikin.”

- Mää vaan

”Mathildedalissa mökkikylässä. Tästä tytön toinen nimi Mathilda :)”

- Uneton

”Veneessä keskellä Suomenlahtea.”

- merituuli

”Vuonna 1961 marraskuussa ihan Mansessa, aviomies oli päivällä saanut metsällä saaliikseen suuren ukkometson, ja yöllinen "täysosuma" voitti meille ihanan poikalapsen v. 1962. Nyt tämä täysosuma on jo 52-vuotias tekn.lis.”

- Metsonsulat tallella

”Kotona Kalliossa Rytmissä vietetyn letkeän illan päätteeksi. Ei sit kehdattu laittaa Kalliota tai Rytmiä nimeksi, vaikka Rock olis ollut aika rock.”

- Vissy

”Yksityisellä lapsettomuus klinikalla sai alkunsa meidän "Pakkasukko" joka syntyi keskellä helteisintä Suomen kesää :)”

- ukon äiti

”Teltassa, festareilla Raumanmeren Juhannuksena.”

- Juliaana76

”Ensimmäistä yritettiin Santoriinin saarella Kreikassa 1994. Ei napannut siellä vaan myöhemmin kotimaisemissa. Mentiin toista suunnittelemaan samaan paikkaan 1998 ja siellä onnistui. Poika nimettiin vanhan kalastaja-Pietarin latinankielisen kantanimen mukaan, ihan vaan kun se on ollut niillä seuduilla joskus yleinen nimi...”

- Sillaikai

”Meidän poika tehtiin suurena möllöttävän kuun ja tähdenlentoparven alla eräänä marraskuun yönä. Ja joku ehkä arvaakin, mitä tähdenlennolta oli toivottu.”

- Toiveikas

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt