Perhe

Laurilla, 25, oli suhde varattuun naiseen: "Hän bongasi minut baarista ja halusi tietoisesti saada spermaani"

Julkaistu:

Lauri, 25, tapasi opiskelukaupungissaan naisen, joka ehdotti suoraan sänkyyn menoa. Laurilla ei ollut mitään sitä vastaan, eikä sitäkään, että kondomit saattoi jättää syrjään.
- Nainen sanoi, että kaikki on kunnossa eikä ehkäisyä tarvitse missään nimessä käyttää. Tapasimme useamman kerran, vaikka hän oli varattu.

- Hänen miehensä oli armeijassa. Tapailua kesti aika lyhyen aikaa.

Seuraavana syksynä, kun Lauri palasi opiskelupaikkakunnalleen, suhteesta tietänyt kaveri kertoi, että Laurilla on nyt jälkikasvua.

Kavereiden kautta selvisi, että naisella ja hänen vakikumppanillaan oli ollut vaikeuksia saada lasta.

- Taisi käydä niin, että nainen bongasi minut baarista ja halusi tietoisesti saada spermaani.

Seuraavan kerran Lauri tapasi naisen kadulla, kun tämä työnsi lastenvaunuja.

- En halunnut millään muotoa sotkeentua asiaan. Se oli naisen ja hänen miehensä juttu, jossa minua vain käytettiin hyväksi. En syytä naista mistään, ja toivon, että perhe pysyy kokonaisena.

Kerran tosin Lauri tapasi jälkikasvunsa täysin sattumalta vieraassa kaupungissa, jossa tämä oli äitinsä kanssa nousemassa samaan bussiin Laurin ja tämän tyttökaverin kanssa.

- Lapsi oli silloin neljä. Hän tuli käytävälle seisomaan eteeni ja tapitti minua tiukasti silmiin koko matkan ajan, 15-20 minuuttia. Lapsi ikään kuin tiesi kuka minä olen - se oli hieno hetki.

Ainoasta yhteydestä jäi mieleen myös se, että nelivuotias näytti prikulleen samalta kuin Lauri omassa nelivuotiskuvassaan.

- Asiasta ei ole mitään epäilystä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt