Näistä suomalaisnaisen kuvista tuli megahitti maailmalla: "Miksi valtio maksaa vauvoille kondomit?"

Julkaistu:

Suomalaisnainen latasi kuvat äitiyspakkauksesta Reddit-verkkosivustolle. Muutamassa päivässä julkaisu keräsi lähes 7000 kommenttia.
Suomessa jaettava äitiyspakkaus kiinnostaa yhä maailmalla ja herättää keskustelua.

Suomalaisnaisen torstaina Imgur-sivustolla julkaisemat ja Reddit-sivustolla jakamat kuvat saamastaan äitiyspakkauksesta keräsivät reilussa vuorokaudessa tuhansia kommenttien vyöryn. Kuva-artikkelia on klikattu vajaat 700 000 kertaa Imgur-sivulla ja Reddit-postaus oli pitkään myös maailmanlaajuisen nettipalvelun suosituin.

Katso kuvat alta. Jos ne eivät näy, katso ne tästä linkistä.Yksi runsaasti huomiota ja ihmetystä herättävä seikka pakkauksessa tuntuu olevan kondomit. Keskusteluun osaa ottavat pohtivat muun muassa sitä, miksi valtio lahjoittaa niitä vastasyntyneen äidille. Osa keskustelijoista kysyy, miksi kondomeja annetaan vastasyntyneelle.

- Ehkä tällä halutaan minimoida sikiöiden ja äitien terveysriskit, jotka aiheutuvat siitä, että äiti on tullut hyvin pian uudestaan raskaaksi, eräs pohtii.

Toinen vastaa, että ehkä ne ovat aikuisille, jotka usein tykkäävät harrastaa seksiä keskenään.

Myös viihdesivusto Buzzfeed innostui äitiyspakkauskuvista ja julkaisi siitä jutun. Sekin herätti runsaasti mielenkiintoa lukijoissa.

Kuvien innoittamana eräs lukija pohtii muun muassa siitä, onko esimerkiksi yhdysvaltalainen käytäntö vain muutaman viikon palkattomasta äitiysvapaasta reilua vastasyntynyttä ja tämän vanhempia kohtaan.

Keskusteluun osaa ottaneiden mukaan Suomen lisäksi muun muassa Hollannissa ja Virossa äideille ja vastasyntyneille tarjotaan muun muassa vaatteita, pyyhkeitä, vauvan makuupussi ja muuta tarpeellista tavaraa.

Ota kantaa

Onko äitiyspakkauksen kondomeille ollut käyttöä?

Kyllä 53% Ei 47%
Ääniä yhteensä 51747

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt