Perhe

IS keräsi lukijoiden noloimmat tilanteet lasten kanssa - lue parhaimmat!

Julkaistu:

IS kysyi lukijoilta Lapsen suusta -palstalla, mikä on noloin tilanne, johon lapsen kanssa on joutunut.
Yllättävän monella kommentoijalla posket olivat punehtuneet ruokakaupassa käydessä. Lapsi möläytti kassajonossa jotakin noloa ja muut kaupassa olleet saivat viihdykettä.

Lue hauskimmat nolot tilanteet, joihin viattomat lapset ovat vanhempansa saattaneet.

”Olimme lastemme kanssa supermarketissa. Pienempi, tuolloin 2-vuotias poikamme istui ostoskärryissä niille varatulla paikalla. Isä työnsi kärryjä ja pieraisi. Olin kuin en olisi huomannutkaan. Poikamme sanoi ensin pieneen ääneen: Äitiiii, isi pielas.
Olin taas kuin en kuulisi, jospa asia olisi loppuunkäsitelty. Poikamme sitten huusi erittäin kovalla ja kirkkaalla äänellä niin että kaikki kuulivat: ”Äitiiiiiiii, isi pielaaaassss! Etkö kuule?”
Kyllä oli kaikilla hauskaa.”

- RT

”Olin kulkemassa kadulla vaunuissa noin 3-vuotias lapseni Oona ja viereisellä bussipysäkillä remusi lauma teinejä hyppien ja huudellen. Tähän meidän 3-vuotias oikein kovaan ääneen alkoi huutaa ja osoittaa teinejä: "Äiti katso, paljon apinoita, äiti katso, tosi paljon apinoita, miksi ne ei ole kookeasaalessa".
Tietysti osa niistä kuuli ja alkoholin voimalla alkoivat esittää apinaa.”

- Monen äiti


”Noloin tilanne kävi kaupassa tyttäreni ollessa 2,5 vuotta. Jouduin syömään diapameja iltaisin erittäin pahaan selkäkipuun, ja tyttäreni oli kuullut, kuinka keskustelin isän kanssa lääkkeistä.
Kaupassa tyttöni kysyi kovaan ääneen: "Kai me äiti ostetaan niitä pameja lisää, mä haluan!"
Hyssyttelin siinä tytärtä, ja kassalle saapuessa tyttö huusi kovaan ääneen vielä: "No, nyt sä äiti unohdat ne pamit! Mä haluisin niitä kyllä lisää!". Kassan vanha myyjä ja liuta asiakkaita kiinnittivät juuri sillä hetkellä tiukasti katseen meihin. Maksoin ostokset nolona ja poistuimme hyvin nopeasti ulos. Mainittakoon vielä se, että tyttö tarkoitti mynthoneita, eikä pameja.”

- Mamma 22v

”Pikkuveli, tuolloin 4 vuotta, katseli kiinnostuneena pakastehyllyllä joulukinkkuja. Jostain oli ilmeisesti tullut esille, että kinkut ovat sian takamusta. Veli kysyi sitten kovalla äänellä: ”Missä se reikä on, jos tuo on kerran pylly?”
Kiva oli yrittää selitellä, kun huvittuneet kanssashoppailijat seurasivat vieressä..”

- Isosisko

”Poikamme päiväkodissa oli aloitettu ns. saduttaminen eli lapsi kertoo tarinan, ja aikuinen kirjoittaa sen sanatarkasti. Kun vuorossa oli kertoa omasta isästä samalla tehden isänpäiväkorttia, johon kertomus tuli, sai lapsemme sanaisen arkkunsa auki. Kortissa luki: meilän isi istuu vessassa kakalla aina ja lukee tekniikan maailmaa.”

- rm

”Olin vanhemman lapseni (silloin 3v) kanssa kaupassa, ja hän istui kärryissä. Jätin kärryt hyllyn viereen ja lähdin nopeasti hakemaan jotain. Siinä ajassa oli neiti latonut kärryn täyteen tomaattimurskapurkkeja. Olihan se nyt aika noloa, kun siinä 10 minuuttia laittelee tomaattimurskaa takaisin hyllyyn.”

- äiti 23v

Onko lapsesi suuri pohdiskelija, joka täräyttää ilmoille milloin mitäkin elämänviisauksia? Jäät vaan hämmästyneenä ihmettelemään lapsesi viisautta. Jaa lapsen viisaimmat opit alla olevassa kentässä. Liitä kommenttiin mukaan lapsen etunimi ja ikä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt