Moniveto

Moniveto: Yllätystulokset tekevät tilin!

Julkaistu:

Moniveto 3, eurofutis su
Kierroksella on makoisa paikka hakea parin altavastaajan nätisti maksavaa yllätystä.
1 Crystal P – Liverpool

Perustaso 2-4

Kokoonpanot 4-4

Vireystila 2-3

Motivaatio 3-3
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Ottelurasitus 2-1

Kotietu normaalia vähän pienempi

Maalimäärä normaali

Valioliiga Upean syyskauden pelanneen Crystal Palacen ahdinko ei vain tunnu laantuvan. Valioliigassa on voitoton putki jo yhdentoista ottelun mittainen. Syksyllä tiiviisti esiintynyt puolustus ei ole toiminut ja voittamisesta on tullut peikko. Viikkopelissä Sunderlandin vieraana oli voitto jo hyppysissä, mutta Fabio Borinin upea 2-2 tasoitusmaali aivan loppuminuuteilla vesitti tapahtuman. Palacen peliesitys sinänsä oli ok, mutta ei tuo viime hetken tasoitus tässä henkisessä tilassa nyt ainakaan hyvää tee. Keskikentän vakionaamoista puuttuvat James McArthur ja Jason Puncheon.

Liverpool otti viikolla upean revanssin sunnuntaina Manchester Citylle hävityn Liigacupin finaalin jäljiltä. City murjottiin maanrakoon hyvällä esityksellä tylyin 3-0 lukemin. Lasketaan kuitenkin Poolille isoksi rasitteeksi juuri nuo henkisiä ja fyysisiä voimia kuluttaneet matsit Cityä vastaan. Rasitetta on tuonut myös Euroopan liigan koitokset. Ensi torstaina olisi Euroopan liigan pudotuspeleissä tulossa matsi rakasta vihollista ManUa vastaan. Pieni kutina on, että Pool ei aivan virkeimmillään tule tähän Crystal P –otteluun. Ykköskärki Daniel Sturridge kävi jo kentillä, mutta on taas kolhujen runtelema. Miehen pelikunto on kysymysmerkki.

Palacen vastaiskupeli olisi hyvänä päivänään myrkkyä Poolille, mutta huomioidaan tuo isäntien päivän heikko itseluottamus. Pool saa matsissa pienen suosikkiaseman.

2 Eibar – Barcelona

Perustaso 2-5

Kokoonpanot 3-4

Vireystila 2-5

Motivaatio 4-3

Ottelurasitus 3-2

Kotietu normaali

Maalimäärä suuri

La Liga Eibar on ajautunut kolmen pelin tappioputkeen pelaamalla kuitenkin ihan kelvollista jalkapalloa. Vaikealla Sevillan vierailulla onnistuttiin pitämään marginaalit pieninä ja sitä ennen hävettiin poikkeusolosuhteissa (kaatosade) Las Palmasille. Celtalle taannoin koetussa tappiossa ei ole sentään jossiteltavaa. Eibar on sitkeä taistelujoukkue, joka puhaltaa hyvin yhteen hiileen. Edes Barcelona ei voi ottaa tätä vastustajaa turhan kevyesti etenkään Ipurualla pelatessa. Puolustuspäästä Lillo on pelikiellossa. Loukkaantumiset estävät alakerrasta Lunan ja Ekizan pelaamiset. Laatuhyökkääjä Keko tuskin vielä pelaa myöskään.

Barcelona ei joutunut kunnon vaikeuksiin Vallecasissa torstaina. Peliä hallittiin Rayoa vastaan, vastustaja hölmöili ja virheistä rangaistiin. Murskalukemat olivat näin ollen ansaitut. Pelivire on kataloanialaisjättiläisillä kunnossa. Etenkin hyökkäyspelaaminen on timanttista. Dani Alves saadaan takaisin kokoonpanoon, mutta tähtihyökkääjä Neymar on vuorostaan pelikiellossa. Loukkaantuminen estää keskikentän Rafinhan pelaamisen.

Tasoero on julma Barcelonan hyväksi ja Ipurualla nähdään suuri vierassuosikki. Mikäli Eibar onnistuu pelaamaan rottaa sääntöjen sallimissa rajoissa, saattaa Barcalle tulla kuitenkin kiusallinen iltapuhde. Maalimäärässä on suuren tasoeron ja Barcelonan timanttisen hyökkäyspelaamisen ansiosta repeämispotentiaalia.

3 WBA – Manchester U

Perustaso 2-5

Kokoonpanot 3-2

Vireystila 3-3

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 2-1

Kotietu normaalia vähän pienempi

Maalimäärä normaalia vähän pienempi

Valioliiga Tony Pulisin taktikoima WBA nyt ei tyylipisteitä kerää, mutta tulosta tulee sen verran, että sarjapaikka tulee ilman ihmeitä säilymään helposti. Vastaiskuihin ja erikoistilanteisiin pelinsä perustava WBA on erittäin vaikeasti voitettavissa oleva kokonaisuus. Perustaso nyt ei sinänsä päätä huimaa. Avainpelaajista ovat sairastuvalla viihtyneet Chris Brunt, Jonny Evans, Callum McManaman ja James Morrison. Bruntilla, Evansilla ja McManamanilla on mahdollisuudet olla käytettävissä.

Eihän tuo ManUn tekeminen edelleenkään hurmaa. Old Traffordilla on sunnuntailta alla voitto Arsenalista ja keskiviikkona kaatui samaisella stadionilla Watford niukasti 1-0 maalein. Molemmissa otteluissa olisivat vastustajat kyllä voineet niistää pisteitä. Kokoonpanopuolella tilanne jatkuu edelleen tuskaisena. Sairaslistalta löytyy Wayne Rooneyn johdolla joukkueen verran pelaajia. Ottelurasitus on ollut kynnelle kykeneville melkoinen.

WBA:n pelityyli on kuin tehty isojen seurojen kaatoon. Puolustuspelin onnistuessa on siipirikko ManU kiusattavissa. Ei nykyisen kaltaista ManUa uskalla miksikään hurjaksi suosikiksi arvioida.

Peli-idea

Kierroksen sävelet ovat selvät. Maksumerkkeinä maistuvat oikein hyvin Crystal P:n ja WBA:n venymiset. La Ligan matsissa Eibar – Barcelona luotetaan jättisuosikin hoitelevan homman.

Kuponki 1

0,1,2 – 0,1

0,1 – 2,3,4

0,1 – 0,1

Yhteensä 28,80 euroa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt