Pelivihjeet

Vakio Grand Prix: Viiden tähden herkkupala – VfB Stuttgart

Julkaistu:

Vakio Grand Prix 2 su
Stuttgartilaisten pelipinnat ovat niin alhaiset, että tästä saadaan loistava arvonnostaja riville. Pelataan kohteeseen merkit X2. On tarjolla paljon muitakin tähtiluokituksen arvoisia peli-ideoita.
Tässä megavakiossa joudutaan tutusti käyttämään varmoina nippua liikaa pelattuja, mutta selkeissä tai selvähköissä suosikkiasemissa olevia joukkueita.

Liian vähän pelatuista suosikin asemassa olevista joukkueista nousee ensimmäisenä tapetille rankasti alivedetty Valladolidin voitto. Osuvammat Espanyolin ja Nantesin voitot ovat pikkuisen alipelattuina myös oivia varmamerkintöjä.

Arvoa riville haetaan, näillä pelipinnoilla, todella maistuvilla ohipeleillä Freiburgin ja Evertonin voitoista. Lisäarvoa haetaan vielä rastimalla Lazion voitolle maksava X-varmistus sekä tukkimalla Genoan ja Bolognan kohtaaminen kokonaan. Genoan ja Bolognan matsiin toivotaan todella vähän pelattua vierasvoittoa.

Allsvenskanissa löytyy pari sen verran alhaisille peliprosenteille jäänyttä joukkuetta, että läiskitään ne ihan hyvin mielin varmoiksi. Nämä voittajat ovat IFK Norrköping ja Elfsborg.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

1 Juventus – Sassuolo 1 *

Perustaso 5-2

Kokoonpanot 5-5

Vireystila 5-5

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu suuri

Maalimäärä suuri

Serie A Juventus on marssinut voittojen tiellä alkukauden odotetusti. Pelaaminen ei ole täysin valmista ja Cristiano Ronaldon maalimäärä on yhä nollissa. Siltikin huippulaadukas joukkue pelejä voittaa perustaitojensa ansiosta. Parmasta haettiin hallittu maalin voitto, vaikka viimeistely hieman sakkasikin. Juventus haiskahtaa poikkeuksellisen runsasmaaliselta joukkueelta Italiaan pelityylinsä perusteella. Joukkueen terveystilanne on mainio.

Sassuolo on ollut pirteä ja monipuolinen porukka, joka on toistaiseksi vailla tappiota. Pelien magian mukaan mennään ja mitä tahansa voidaan tältä joukkueelta odottaa. Sassuolon henki kulminoituu uuteen hankintaan Kevin Prince Boatengiin. Viime pelissä rymisteltiin Genoan verkkoon peräti viisi maalia. Terveystilanne on vahva.

Kärkiottelussa tasoero on hurja ja Juventus on kotonaan suursuosikki. Jos homma lähtee maalien muodossa eskaloitumaan jo pelin alkupuolella, voidaan nähdä melkoisetkin karnevaalit Torinossa.

2 Udinese – Torino 1X2 *

Perustaso 2-3

Kokoonpanot 4-4

Vireystila 3-4

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaali

Serie A Udinese on avannut kautensa pelillisesti ihan mukiinmenevästi. Viime pelissä oltiin puolustuskannalla Firenzessä ja lopulta tappio maalin marginaalilla koettiinkin. Tällä kertaa vastaiskut jäivät friulilaisilla vaisuiksi, mutta paketti pysyi hyvin kasassa. Kokoonpanotilanne jatkuu tauon jälkeen samansuuntaisena. Pari pitkäaikaispotilasta on lasaretissa.

Torino onnistui kaatamaan karseissa olosuhteissa SPALin ja alkukauden voidaan sanoa sujuneen ihan kohtalaisesti. Torinolla on aistittavissa vakaampaa tekemistä, mihin viime kausina on totuttu. Suurseuroista Interiä ja Romaa on kiusattu jo ihan tasapäisesti, mikä on hyvä signaali. Perustason luokka ei kuitenkaan riitä siihen, että esimerkiksi Udinesen tapaiset joukkueet olisi lähtökohtaisesti rutiinilla kaadettavissa, vaan luokkaisia suorituksia vaaditaan. Puolustaja Cristian Ansaldi on loukkaantuneena.

Torino on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta Udinesen kotietu tekee ottelusta pienimarginaalisen. Maaliodottamaa pidetään hieman alle 2,5 maalissa eli normaalilla tasolla.

3 Genoa – Bologna 1X2 *

Perustaso 2-2

Kokoonpanot 4-4

Vireystila 2-1

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaalia vähän pienempi

Serie A Genoan esiintyminen Sassuolon vieraana oli täysin karmeaa ja viisi päästettyä maalia on hurja määrä joukkueelle, jonka vahvuudet pitäisi löytyä koko joukkueena toteutettavasta tiiviistä puolustuspelaamisesta. Kontrasti avauskierroksen hallittuun Empoli-voittoon oli jäätävä. Genoa saattaa muodostua kotiriippuvaiseksi joukkueeksi tällä kaudella. Kokoonpanotilanne jatkuu samanlaisena kuin aiemmissa peleissä. Sandro ja Romero ovat sivussa.

Bologna on kriisissä itseluottamuksensa kanssa. Viimeksi homma eskaloitui kotona Interiä vastaan murskatappioksi. Enää ei edes puolustuspää pelaa ja hyökkäyksessähän tehot ovat olleet kateissa jo pitkään. Onnistumisia olisi saatava nopeaan tahtiin. Tuttuun tapaan alakerran Paz ja keskikentän Donsah puuttuvat maalivahti Da Costan ohella.

Genoa on kotonaan suosikki. On isäntäjoukkue arvostettava myös hieman laadukkaammaksi ensimmäisten pelien perusteella. Maaliodottamaa lasketaan hieman normaalin alapuolelle Bolognan hyökkäysanemian takia.

4 Empoli – Lazio X2 *

Perustaso 2-4

Kokoonpanot 4-4

Vireystila 3-2

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaali

Serie A Sarjanousija Empolin kausi on lähtenyt liikkeelle ihan positiivisissa merkeissä. Viime kierroksella hierottiin tärkeässä pelissä Chievon vieraana maaliton tasapeli, joka varmastikin kelpasi budjetoituna tuloksena hyvin. Kauden toistaiseksi ainoassa kotipelissä oltiin erinomaisia, kun Cagliaria vietiin hallitusti narussa. Materiaaliltaan toscanalaiset kuuluvat tasaiseen alempaan keskikastiin. Puolustuksessa on puutteita, kun Domenico Maietta ja Luca Antonelli ovat lasaretissa.

Laziolla on itseluottamuksensa kanssa suuria haasteita. Frosinonen kustannuksella naulattiin kuitenkin kauden avausvoitto ennen maaottelutaukoa, joka hieman saattaa vapauttaa. Avausmaaliin asti pelattiin erinomaista jalkapalloa ja huipputontteja missattiin useita ja yksi maali hylättiinkin. Johtoasemassa passivoiduttiin melko paljon ja tarkoitus oli vain varmistaa täysi pistepotti. Siinä onnistuttiinkin melko kivuttomasti. Materiaali roomalaisilla on vahva ja yläkastiin joukkue kuuluu. Alakerrasta Luiz Felipe on loukkaantuneena Jordan Lukakun ohella.

Lazio on joukkueista rapsakasti laadukkaampi ja vieraissakin suosikki. Mutta ei Empoli missään nimessä ole helppo voitettava kotonaan eivätkä pienet marginaalit numeraalisesti yllättäisi. Toisaalta Empoli antaa puolustuspään loukkaantumisilla kyllä melko lailla tasoitusta, joten Lazion voitto on todennäköisempää kuin Empolin venyminen yhteenkään pisteeseen. Maaliodottamaa nostetaan hieman normaalista Empolin rosterin takia.

5 Cagliari – Milan 2 *

Perustaso 2-4

Kokoonpanot 4-4

Vireystila 3-4

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaalia vähän suurempi

Serie A Cagliarin kausi lähti vaikeuksilla liikenteeseen, mutta sardinialaiset kirkastivat kilpensä ennen maaottelutaukoa, kun eurokriisin kokenut Atalanta kaadettiin tasapainoisella esityksellä vieraissa. Cagliarin voittoa voidaan pitää ansaittuna, mutta toki suurin ansio pisteistä menee sille, että Atalanta ei parastaan saanut rasittuneena ja pettyneenä irti. Positiivisella meiningillä päästään haastamaan nyt suurseuraa. Maalivahti Rafael ja puolustaja Ceppitelli ovat loukkaantuneina.

Milan on molemmissa peleissään kohdannut suurseuran ja tuloksena on yksi tappio ja voitto. Pelillisesti oltiin sekä Napolia että Romaa vastaan vahvoja, joten näkymät ovat Rossonerilla vahvat. Toisaalta Milanin kannalta oleellista on kaataa nämä alemman kastin joukkueet isolla prosentilla, mikäli suuremmasta menestyksestä halutaan unelmoida. Kokoonpanossa on puutteita, sillä Conto, Montolivo, Zapata ja Strinic ovat lasaretin listoilla.

Milan on joukkueista selvästi laadukkaampi ja vieraissakin suosikki. Maalimäärää nostellaan hieman normaalia korkeammalle. Sardinialaisten voidaan kotona olettaa haastavan milanolaiset pelaamalla eikä passailemalla.

6 Everton – West Ham X2 ****

Perustaso 3-2

Kokoonpanot 1-3

Vireystila 3-1

Motivaatio 3-4

Ottelurasitus 4-4

Kotietu normaali

Maalimäärä normaalia vähän suurempi

Valioliiga Tappioton Everton joutuu matsiin pahasti siipirikkoisena. Sivussa on liuta avainpelaajia. Puolustus sekä keskikenttä kärsivät ja hyökkäyksestä uupuu mitä todennäköisimmin Theo Walcott sekä varmuudella pelikieltoaan kärsivä Richarlison. Näistä on rokotettava vähän isommalla kädellä.

West Ham ei ole vielä pistetiliään avannut. Peliotteet ovat olleet heikkoja ja paineet ovat kasaantuneet pelaajien hartioille. Fanitkaan eivät enää ole tukevasti takana. Aivan parhailla ei tähän matsiin päästä takalinjoilta puuttuu vakionaamoista Winston Reid ja todennäköisesti Arthur Masuaku sekä keskikentältä Manuel Lanzini. Kärjestä jatkaa ikiloukkaantuja Andy Carroll pitkää sairauslomaansa.

Everton olisi ottelussa selkeä suosikki, mutta nuo poissaolot syövät asemaa. Näillä tiedoilla Everton saa pienen kerran kahdesta voittavan suosikkiaseman.

7 Espanyol – Levante 1 **

Perustaso 3-2

Kokoonpanot 5-4

Vireystila 4-4

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaali

La Liga Espanyol on hurmannut kauden ensimmäisissä peleissään, vaikka nyt Alavesin vieraana eteen tulikin työtapaturma, kun pelinkuvan vastaisesti johtoasemasta taivuttiin tappioon. Rubi on luonut Espanyolista huomattavasti aiempaa monipuolisemman joukkueen ja rosterin vahvuudet tulevat paremmin esiin. Joukkue on myös täysin terve, joten ideaalissa tilanteessa mennään.

Levante on toistaiseksi ailahdellut, mutta selkeästi joukkueelle sopii paremmin altavastaajan asema, josta päästään tuhoja tekemään vastaiskuilla. Viimeksi Valencian kanssa pelattiin paikallisderbyssä tasan, vaikka voittoakin oli tarjolla. Hyvin organisoitu Levante pääpiirteittäin on ja vaikeasti kaadettava joukkue on kyseessä, jos henkilökohtaisiin virheisiin ei sorruta. Coke on pelikiellon takia sivussa. Lasaretista löytyy pitkäaikaispotilas Sadiku.

Espanyol on joukkueista kiistatta laadukkaampi ja kotonaan päivänselvä suosikki. Maaliodottamaa asetellaan normaalille tasolle. Enää nämä joukkueet eivät kuulu nyhjäämisporukoihin.

8 Valladolid – Alaves 1 ****

Perustaso 2-2

Kokoonpanot 5-5

Vireystila 3-4

Motivaatio 4-4

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä pieni

La Liga Valladolid onnistui toteuttamaan pelikirjaansa haluamallaan tavalla Getafessa ja saalisti maalittoman tasapelin matkaansa. Pelinkuva ei ollut täysin odotetunlainen ja myös Pucela pääsi rakentelemaan omia hyökkäyssommitelmiaan. Vielä Valladolid ei ole maaliverkkoa onnistunut venyttämään tällä kaudella, mutta vain yksi takaiskukin on kolmeen peliin päästetty. Joukkueena puolustaminen toimii odotettua paremmin. Rosterissa ei pitäisi olla pahempia ongelmia.

Alaves pelasi kaksi mainiota kotipeliä ennen maaottelutaukoa. Betisiä vastaan miteltiin tasan ja vahvasti kauden avannut Espanyol kaadettiin, kun tappioasemasta noustiin toisella puoliajalla voittoon. Pelitapahtumien mukainen voitto ei toki ollut, mutta itseluottamuksen kannalta tärkeä asia oli kyseessä. Rodrigo Ely jatkaa sivussa. Tomas Pina saattaa sen sijaan tehdä paluun peleihin, jos kuntoutuminen sujuu tauon aikana hyvin.

Alaves on ohuesti laadukkaampi joukkue, mutta vieraskentällä sille ei uskalla suosikin asemaa arvioida. Kotijoukkue on suosikki. Valladolidin kenttä oli avauskotipelissä karmeassa kunnossa ja tuskin ideaalilla nurmella nytkään mitellään. Maaliodottama defensiivisten joukkueiden kohdatessa pidetään matalalla.

9 Sevilla – Getafe 1 *

Perustaso 4-2

Kokoonpanot 4-5

Vireystila 3-3

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaalia vähän suurempi

Maalimäärä normaalia vähän suurempi

La Liga Sevillan alkukausi on ollut rasitukseltaan rapsakka, mikä on tuonut peliotteisiinkin ailahtelevaisuutta. Euroopan liigaan selviydyttiin karsintojen kautta viime viikolla, joten eurorasitusta on jatkossakin luvassa. Yhtä kaikki, maaottelutauko oli andalusialaisille erittäin tervetullut. Akut on ladattu täyteen. Ennen paussia pelattiin Sevillan derby, jossa voimavarat eivät kantaneet pisteille asti. Keskikentän taistelija Roque Mesa on ulosajonsa myötä pelikiellossa. Alakerrasta laadukkaat Gabriel Mercado ja Sergio Escudero puuttuvat loukkaantumisten takia.

Getafe on pisteiden valossa avannut vahvasti ja on peliesityksissäkin ollut paikoin positiivista värinää. Etenkin Eibarista toisella kierroksella otettu kotivoitto tuli vahvan esityksen jälkeen. Tauolle sen sijaan lähdettiin heikomman esityksen kautta, kun Valladolidia vastaan jäätiin maaleitta. Keskikentän Markel Bergaran pelaaminen on epävarmaa.

Sevilla on rapsakasti laadukkaampi joukkue ja tauon jälkeen andalusialaisten jalat lienevät pitkästä aikaa tuoreina. Kotivoitto on kiistaton lähtökohta. Maalimäärää asetellaan hieman yli 2,5 maalin.

10 Werder Bremen – Nürnberg 1 *

Perustaso 2-1

Kokoonpanot 4-4

Vireystila 4-3

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaali

Bundesliiga Werder Bremen on kahden kierroksen jälkeen neljässä pisteessä, mutta hieman reilummalla tuurilla pisteitä voisi olla kasassa myös täydet kuusi. Bremeniläiset ovat olleet pelillisesti todella hyviä ennakko-odotuksiin nähden. Avauskierroksella tuurit olivat vielä vastaan, ja kotona jäätiin hallinnasta huolimatta 1–1-tasapeliin Hannoverin kanssa. Viime kierroksella Werder voitti vieraissa Frankfurtin ansaitusti viime hetken vaparimaalilla 2–1.

Sarjanousija Nürnberg hävisi avauskierroksella ansaitusti Herthan vieraana 0–1, mutta viimeksi peliesitys oli hyvä Mainzin isäntänä. Paikkojen valossa Nürnberg olisi ansainnut pelistä voiton 1–1-tasapelin sijaan. Avauskierrosten perusteella sarjanousijan puolustuspeli on hyvin organisoitua, mutta hyökkäyspäässä kaivattaisiin lisää laatua.

Werder on joukkueista luokkaa tasokkaampi ja rutinoituneempi tälle tasolle. Kotietu tekee bremeniläisistä pelin kiistattomia suosikeita. Isännät pelaavat hyökkäysvoittoisesti, mutta maalijuhlaa ei välttämättä nähdä – kiitos Nürnbergin tiiviin puolustuksen.

11 Freiburg – Stuttgart X2 *****

Perustaso 1-2

Kokoonpanot 4-5

Vireystila 3-3

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä pieni

Bundesliiga Freiburg lukeutui kauden alla putoajakandidaatteihin, eikä avauskierrosten perusteella sitä näkemystä ole tarvinnut muuttaa. Avauspelissä Frankfurtia vastaan joukkueella oli hieman epäonnea, mutta viimeksi Hoffenheimin vieraana 1–3-tappio oli täysin ansaittu. Pikkuseuran vahvuus on ollut jo vuosia yhtenäisyys ja Christian Streichin valmennus, mutta jossain vaiheessa rajat tulevat väkisin vastaan.

Stuttgartilta odotettiin hyvän viime kauden lopun sekä vahvistuneen pelaajamateriaalin takia paljon, mutta alku on jättänyt parantamisen varaa. Saa nähdä, ovatko odotukset kasvaneet joukkueen sisällä jo liian suuriksi, ja pelaaminen menee pakottamiseksi. Tämä peli on vieraille hyvä mittari, sillä viimeksi mestarisuosikki Bayernia vastaan Stuttgartilla ei ollut mitään palaa.

Odotettavissa on tasainen ja vähämaalinen taistelupeli. Pientä derby-henkeäkin on ilmassa, mutta joukkueet eivät lukeudu kuitenkaan perinteisesti toistensa päävastustajiin. Kotietu on normaalilla tasolla.

12 Nantes – Reims 1 **

Perustaso 3-1

Kokoonpanot 5-4

Vireystila 3-3

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaalia vähän pienempi

Ligue 1 Nantes sai vihdoin voittotilinsä auki, kun Strasbourg kaatui vieraissa huipputehokkaan viimeistelyn ansiosta 3–2. Esitys ei lukeutunut sen kauden parhaisiin, mutta voiton myötä tauolle oli varmasti helpompi lähteä. Reimsin pistesaldo ei karttunut ottelussa Montpellieriä vastaan, vaikka esitys oli sen perustasoon nähden todella hyvä. Mikäli taso säilyisi myös jatkossa yhtä hyvänä, ei putoamistaisteluun olisi asiaa.

Nantesin pelitapa on muuttunut varsin radikaalisti viime kaudesta ja se on muun muassa pitänyt palloa sarjan kolmanneksi eniten (59,0 %), kun viime kauden vastaava lukema oli sarjan kolmanneksi pienin (45,5 %). Näin ollen ei ole suuri yllätys, että peli hakee vielä uomiaan. Perustasoltaan Les Canaris on reilun luokan verran vieraita laadukkaampi ja nykyvireessäänkin se voittaa ottelun noin kerran kahdesta. Maalijuhlaa ottelusta ei ole odotettavissa, vaan korkeintaan kahteen maaliin jäädään noin kolme kertaa viidestä.

13 Bordeaux – Nimes 1 *

Perustaso 3-2

Kokoonpanot 4-3

Vireystila 3-2

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaali

Maalimäärä normaalia vähän suurempi

Ligue 1 Kärkikuusikkoon yleisesti ennakoidun Bordeaux’n alkukausi on ollut hyvin sekava. Kausi käynnistyi Euroopan liigan karsintojen myötä selkeästi muita aikaisemmin ja se on jo ehtinyt vaihtaa kertaalleen valmentajaa, kun Gus Poyet tympääntyi hankintojen puutteeseen. Thierry Henryn pestaamisesta päävalmentajan paikalle jäi luu käteen, joten Poyet’n kakkosena häärinyt Eric Bedouet nimitettiin ykkösluotsiksi. Siirtorajan kynnyksellä Girondins vahvisti hyökkäyspäätään Yann Karamoh’lla ja Andreas Corneliuksella, joten ainakin leveyttä hyökkäyksestä löytyy riittävästi.

Nimes oli sekin vielä aktiivinen ennen siirtoikkunan sulkeutumisesta, kun Rennesissä sivuraiteelle ajautunut laitapelaaja Faitout Maouassa naarattiin lainasopimuksella. Ennen siirtoaan Rennesiin Maouassa teki läpimurron Nancyn paidassa, joten potentiaalia lupaukselta löytyy.

Bordeaux on päässyt pitkästä aikaa valmistautumaan sarjaotteluun rauhassa ja sen kokoonpanotilannekin on pitkästä aikaa hyvä. Nimesillä sen sijaan riittää huolia. Keskustan avainpelaaja Téji Savanier on pelikiellossa ja hyökkääjä Rachid Alioui sekä laituri Denis Bouanga lasaretissa. Näistä lähtökohdista Bordeaux palaa voittojen tielle yli kerran kahdesta.

14 Marseille – Guingamp 1 *

Perustaso 4-2

Kokoonpanot 4-5

Vireystila 3-2

Motivaatio 3-3

Ottelurasitus 5-5

Kotietu normaalia vähän suurempi

Maalimäärä erittäin suuri

Ligue 1 Marseillen kausi on ollut toistaiseksi melkoista ailahtelua. Suurin murheenkryyni on luettavissa päästettyjen maalien taulukosta. Neljässä ottelussa omissa on kolissut seitsemän kertaa, mikä on aivan liikaa Mestarien liiga -paikkaa hamuavalle joukkueelle. Kyse on tosin ollut pitkälti pelaajien henkilökohtaisista virheistä, eikä niinkään pelitavallisista asioista. Muun muassa Monacoa vastaan kummatkin takaiskumaalit tulivat Adil Ramin munauksista. Siirtomarkkinoilla OM onnistui hankkimaan vielä AS Romasta keskikenttä Kevin Strootmanin sekä Serbian maajoukkuepelaaja Nemanja Radonjicin.

Guingamp jatkaa sarjan ainoana nollakerholaisena, kun myös viimeksi Toulousea vastaan tuli kotona takkiin. EAG pääsi pelaamaan yli tunnin ylivoimalla, mutta ei onnistunut paikoista huolimatta nousemaan tasoihin. Pelillisesti Guingamp on ollut lähellä omaa perustasoaan ja toistaiseksi iso tekijä pisteettömyyden taustalla on hankala alkuohjelma.

Marseille on kaikilla mittareilla joukkueista vahvempi, ja kun Guingamp on perinteisesti ollut sarjan kotiriippuvaisimpia joukkueita, nousee kotivoiton todennäköisyys 70-prosentin paikkeille. Maalimäärän osalta liikutaan hyvin runsasmaalisissa lukemissa. Osumia nähdään vähintään kolme yli kolme kertaa viidestä.

15 Norrköping – AIK 1 ****

Allsvenskan Kierroksen kärkimatsin ennakkoasetelma on hyvin tasainen, sarjajohtaja AIK vain marginaalinen suosikki.

16 Djurgården – Brommapojkarna 1 *

Allsvenskan Tukholman paikallisessa on tasoero hyvin iso ja Djurgården on ottelussa suuri suosikki.

17 IFK Göteborg – Elfsborg 2 ****

Allsvenskan Aika liki tasavahvojen kohdatessa pitää kotietu Göteborgin niukassa suosikkiasemassa.

18 FC Midtjylland – FC Köbenhavn 12 **

Tanskan liiga Liigan kärkimatsissa menee marginaalisen suosikin viitta kööpenhaminalaisille.

Järjestelmä (4+2), 14,40 euroa


Alla oleva taulukko avautuu ja kutistuu klikkaamalla otsikkoa.

+Pelisuositus
+Pelijakauma vihjettä laadittaessa
NroOtteluTod.näk. (%)Pelisuositus
1Juventus - Sassuolo821351
2Udinese - Torino3529361X2
3Genoa - Bologna4929221X2
4Empoli - Lazio222652X2
5Cagliari - Milan2026542
6Everton - West Ham502624X2
7Espanyol - Levante5626181
8Valladolid - Alaves4231271
9Sevilla - Getafe6523121
10Werder Bremen - Nürnberg5625191
11Freiburg - Stuttgart353035X2
12Nantes - Reims4929221
13Bordeaux - Nimes5526191
14Marseille - Guingamp7118111
15Norrköping - AIK3429371
16Djurgården - Brommapojkarna751691
17IFK Göteborg - Elfsborg4328292
18FC Midtjylland - FC Köbenhavn33274012


KohdeOttelu1x2
1Juventus - Sassuolo9154
2Udinese - Torino353332
3Genoa - Bologna622613
4Empoli - Lazio141670
5Cagliari - Milan112069
6Everton - West Ham79139
7Espanyol - Levante543214
8Valladolid - Alaves283835
9Sevilla - Getafe8794
10Werder Bremen - Nürnberg761212
11Freiburg - Stuttgart611920
12Nantes - Reims472825
13Bordeaux - Nimes731313
14Marseille - Guingamp9243
15Norrköping - AIK213345
16Djurgården - Brommapojkarna8965
17IFK Göteborg - Elfsborg712010
18FC Midtjylland - FC Köbenhavn263539

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt