Pelivihjeet

MM-FutisVakio: 100 000 euron potti odottaa ottajaansa

Julkaistu:

MM-FutisVakio 3 to
Veikkaus takaa ainoalle täysosujalle mukavan 100 000 euron kesälomarahan. Tätä yritetään tietty saalistaa.
Rivin runko rakennetaan selkeiden suosikkien varaan. Vähemmän selkeistä suosikeista ja pienistä altavastaajista nostetaan varmojen joukkoon Iranin, Perun ja Serbian voitot. Nimeltä mainittujen maiden pelipinnat kun ovat liian alhaiset ja etua on näin tarjolla.

Rahahauista ovat oikein mielenkiintoisia ja edullisia pelikohteita laistaa Ruotsin ja Puolan räikeästi liikaa pelatut voitot. Rahanarvoisia yllätyksiä kokeillaan myös varmistelemalla Uruguayn voitto tasapelillä ja rastimalla matsit Tunisia – Englanti sekä Kolumbia – Japani täysin tukkoon.

1 Venäjä – Saudi-Arabia 1 *

Kisojen avauspelistä ei kannata odotella mitään viihdepläjäystä. Isäntäjoukkue Venäjä on ollut todella heikko valmistavissa otteluissaan. Vuotavaa puolustusta on jouduttu tilkitsemään entistä varovaisemmalla taktiikalla, mikä on sitten näkynyt omien maalipaikkojen vähyytenä. Pelillisesti Venäjä ei kestä vertailua moneenkaan MM-kisajoukkueeseen, mutta kotietu saattaa pelastaa. Etenkin avauspelissä tuomarityöskentely saattaa suosia venäläisiä.

Saudi-Arabia on perustasoltaan kenties turnauksen heikoin joukkue. Harjoituspeleissä Italiaa ja Perua vastaan maalipaikat tulivat lähinnä vastustajien virheistä. Saudien pelityyliin Juan Antonio Pizzin alaisuudessa ei kuulu syvällä omalla alueella makaaminen, vaan vastustajaa yritetään prässätä sopivissa kohdissa. Venäjää paineistamalla voi aueta jokunen tilanne, joissa pitäisi sitten olla kliininen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Paineet avauspelissä ovat Venäjällä, mutta kotiedun merkitystä ei kannata tässä kohtaa väheksyä. Saudi-Arabiakin on virhealtis puolustuspäässä, joten tuomaristo saattaa joutua ratkomaan kiperiä tilanteita rangaistusalueella. Vaatii kyllä todella kovaa pokkaa tuomarilta olla antamatta Venäjälle rankkaria, jos vähänkään siihen tulee aihetta.

2 Egypti – Uruguay X2 *

Egyptillä on mahdollisuudet heikkotasoisesta A-lohkosta jatkoon, mutta kentälle kaivattaisiin olkapäänsä Mestarien liigan finaalissa loukannutta Mohamed Salahia. Liverpool-tähti on ylivoimaisesti Egyptin tärkein pelaaja, jonka puuttuminen näkyi harjoituspeleissä. Konkariluotsi Hector Cuper peluuttaa erittäin puolustusvoittoista taktiikkaa, jossa lähes koko joukkue makaa pallon alapuolella. Riistojen jälkeen lähdetään nopeasti pystyyn, ja juuri niissä tilanteissa nopeajalkainen Salah olisi elementissään.

Uruguay on selvästi lohkon kovin joukkue ja lähtee tähän peliin suursuosikkina. Hyökkäyspäästä löytyy Luis Suarezin ja Edinson Cavanin muodossa maailmanluokan kärkipari, joka pystyy luomaan paikkoja myös syvällä makaavaa Egyptiä vastaan. Erikoistilanteisiinkin löytyy pääpelivoimaa Atletico Madridin toppariparin Jose Gimenez – Diego Godin johdolla.

Salah saattaa toipua jonkinlaiseen pelikuntoon tähän peliin, mutta on mahdollista, että hän aloittaa vaihdosta. Egyptin jatkopaikan kannalta tärkeimmät pelit Venäjää ja Saudi-Arabiaa vastaan ovat kuitenkin vasta edessä. 0–0 olisi Egyptille tästä hyvä tulos, ja taktiikka on varmasti sen mukainen. Todennäköisimmät lopputulokset löytyvät kuitenkin Uruguayn niukoista voitoista.

3 Marokko – Iran 2 ***

Marokolla on jalkeilla yllätysvalmis joukkue. Kärkiosasto on heikoimmilla kantimilla, mutta muuten avaukseen löytyy ihan tasokkaita vaihtoehtoja, joista osa joutuu aloittamaan väkisin penkin puolelta. Pallollisena Marokko on taitava, ja tässä pelissä se pääsee väläyttelemään osaamistaan Hakim Ziyechin johdolla. Viimeistely on sitten se suurin kysymysmerkki.

Iran on lohkon heikoin joukkue paperilla, vaikka siltäkin löytyy muutama vertailun kestävä yksilö. Viime MM-kisoissa Iran oli Carlos Queirozin johdolla erittäin puolustusvoittoinen nippu, joka kyttäsi pelkästään vastaiskuja. Kokenut portugalilaisluotsi on edelleen puikoissa, mutta nuorentunut ja hyökkäyssuuntaan parempi materiaali saattaa rohkaista vähän rohkeampaan peliin.

Molemmat joukkueet näkevät tämän pelin todennäköisesti pakkovoittona, jotta jatkopaikasta voitaisiin haaveilla. Tuskin kumpikaan lähtee pelkästään kyttäilemään vastaiskuja, vaan vastustajalle annetaan paikan auetessa painetta ylhäältä asti. Ottelusta voi povata ihan viihdyttävää ja todennäköisesti myös kuumaa. Marokko on laadukkaampana joukkueena suosikki, mutta Iranillekin aukeaa varmasti paikkoja esimerkiksi Hollannin liigan maalikuninkaan Alireza Jahanbakhshin kautta. Kaikesta huolimatta on odotettava maalimäärä hyvin pieni.

4 Portugali – Espanja 12 **

Hallitseva Euroopan mestari Portugali ei täysin vakuuta paperilla. Avainpelaajat etenkin keskuspuolustuksessa vetävät jo viimeisiään, eikä supertähti Cristiano Ronaldokaan ole enää samanlainen tempokuljettaja kuin muutama vuosi sitten. Ronaldo viimeistelee toki erittäin laadukkaasti, mutta tarvitsee palloja boksiin.

Espanja on selvästi kokonaisvaltaisempi joukkue ja lukeutuu turnauksen voittajasuosikkeihin. Nälkää joukkueella riittää taatusti, sillä edelliset EM- ja MM-kisat ovat päättyneet pettymykseen. Niiden jälkeen valmennus on vaihtunut, ja myös pelaajistoon on tehty pientä nuorennusleikkausta.

Shokkiuutinen päävalmentaja Julen Lopeteguin erottamisesta ja siitä seuravasta epävarmuuden tilasta johtuen dissataan vähän espanjalaisten osakkeita. Vetovastuu on nyt Fernando Hierrolla.

Portugali tyytyy tässä pelissä varmasti altavastaajan asemaan ja antaa Espanjan hallita suosiolla palloa. Hyökkäyspäässä Portugali toivoo siten Ronaldolta magiaa satunnaisissa vastaiskuissa. Espanja on ottelussa paremman keskikenttänsä myötä selvähkö suosikki ja pyrkii jauhamaan tutulla syöttöpelillään Portugalin puolustuksen puhki. Voitto on toki molempien tavoite, mutta lohkon jatkon kannalta tasapelikään ei olisi mikään huono tulos – etenkään Portugalille, joka ottaisi tästä ennakolta taatusti mieluusti 0–0-tasapelin. Maalijuhlaa tässä pelissä tuskin nähdään.

5 Ranska – Australia 1 *

Ranska lähtee kisoihin yhtenä suurimmista voittajasuosikeista. Materiaalista on vaikea löytää heikkouksia, ja joukkue pelaa hyvin yhteen. Ranska ansaitsisi tulla näihin kinkereihin hallitsevana Euroopan mestarina, mutta ehkäpä se kahden vuoden takaisen finaalin epäonninen jatkoaikatappio Portugalille tuo vain lisää nälkää näihin kisoihin. Mukana ovat kuitenkin lähes kaikki niiden kisojen luottopelaajat.

Australia on ennakolta lohkon heikoin joukkue. Jatkohaaveet edellyttävät sekä vastustajien heikkoa viimeistelyä että omaa tehokkuutta vastaiskuissa ja satunnaisissa erikoistilanteissa. Pelityylinsä puolesta Australia ei vaikuta pelkästään omaa maaliaan varjelevalta sumputtajalta, vaan vastustajia lähdetään haastamaan ennakkoluulottomasti etenkin lohkon kahdessa jälkimmäisessä pelissä.

Lohkon avauspelistä Australialle kelpaisi taatusti yksikin piste, mutta tasoero taitaa olla yksinkertaisesti vain liian suuri. Ranska tulee dominoimaan pelitapahtumia ja luo huippuyksilöidensä kautta runsaasti maalipaikkoja. Jos Australialla ei ole paras päivä puolustuspäässä, saattaa taululla komeilla lopulta selvätkin voittolukemat.

6 Argentiina – Islanti 1 *

Argentiina ei kuulu aivan suurimpiin mestarisuosikkeihin, mutta Lionel Messin johdolla mikään ei ole mahdotonta. Alkulohkossaan Argentiina on kirkkaasti suurin suosikki ja dominoinee otteluita laadukkaan hyökkäyksensä myötä. Vastaiskujen puolustaminen on heikko kohta, ja sitä koetellaan sitten viimeistään pudotuspeleissä.

Islanti on toista kertaa putkeen arvokisoissa. Kaksi vuotta sitten EM-kisoissa viikinkien marssi pysähtyi vasta puolivälierissä Ranskaa vastaan, mutta tällä kertaa jatkopaikka on tiukassa. Perustasoltaan Islanti ei ole mennyt eteenpäin sitten EM-kisojen, ja nyt viimeistään kaikki vastustajat tietävät joukkueen vahvuudet.

Erikoistilanteet ovat Islannin paras ase maalintekoon Argentiinaa vastaan, mutta pisteille venymisen kannalta tärkeämpää on se, että oma pää pitää Messin ja kumppanien paineessa. Argentiina testaa Islannin puolustusta sekä laidoilta että keskeltä, ja todennäköistä on, että jossain vaiheessa sahaamisen ansiosta puu menee poikki, ja joku Argentiinan hyökkäyspään tähdistä pistää pallon pussiin.

7 Peru – Tanska 1 ***

Peru on tehnyt kovaa tulosta sen jälkeen, kun argentiinalainen Ricardo Gareca löydettiin päävalmentajaksi. Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa taakse jäi muun muassa Chile, ja harjoituspeleissä ovat kaatuneet kisoihin osallistuvista joukkueista muun muassa Kroatia ja Islanti. Perun joukkue ei ole kummoinen paperilla, mutta kentällä joukkue vakuuttaa työmoraalillaan. Hyvin toimiva korkea prässi on sellainen ase, mitä monella MM-kisajoukkueella ei ole.

Tanska on materiaaliltaan joukkueista laadukkaampi ja tyyliltään puolustusvoittoisempi. Hyökkäyssuuntaan Tottenhamin tähti Christian Eriksen on kaikki kaikessa. Seurajoukkueessaan hän on enemmän peliä tekevä pelaaja, mutta maajoukkueessa Eriksenin hartioilla lepää paljon myös viimeistelyn suhteen.

Tämä peli on molemmille huipputärkeä mahdollisen jatkopaikan kannalta. Ranska on lohkossa selvä suosikki, joten kummankin pisteet on budjetoitu lähinnä tästä ja Australia-pelistä. Tappioon ei ole kummallakaan varaa, ja etenkin Tanska ottanee peliin varovaisen lähestymistavan. Peru lienee aggressiivisempi ja pyrkii pakottamaan Tanskan virheisiin. Erikoistilanteissa etu on ennakolta Tanskalla.

Perun tekemisessä on sen verran ideaa, että arvioidaan ennakkoasetelma tasaiseksi.

8 Kroatia – Nigeria 1 *

Kroatia ei täysin vakuuttanut karsinnoissa, mutta joukkueessa on potentiaalia mennä silti lopputurnauksessa pitkälle. Paperilla etenkin keskikenttä ja hyökkäys ovat kovaa kaliiberia. Jos henkinen kantti vain kestää, voi Kroatia haastaa Argentiinan tosissaan taistelussa lohkon voitosta.

Nigeria on kisojen vakiokävijä, muttei ole MM-tasolla vakuuttanut. Joukkueesta löytyy muutamia laadukkaita yksilöitä, mutta yhteispeli ei täysin vakuuta. Parhaimmillaan Nigeria on peliä rikkovana ja vastaiskuihin säntäävänä osapuolena, mutta tappioasemassa tasoituksen hakeminen pallonhallinnan kautta tulee olemaan vaikeaa.

Kroatia lähtee peliin selvänä suosikkina ja kantaa sitä kautta myös enemmän paineita. Toisaalta joukkue on erittäin kokenut joukkue ja ollut ennenkin vastaavissa paikoissa. Nigeria yrittää haavoittaa Kroatiaa vastaiskuista, joissa sen nopeat yksilöt ovat vaarallisia. Oman pään pitävyys on kuitenkin kaikki kaikessa, eikä kokemattomalla maalivahtiosastolla ole varaa henkilökohtaisiin virheisiin.

9 Costa Rica – Serbia 2 **

Costa Rica oli edellisten MM-kisojen suurin yllättäjä, mutta näissä kinkereissä vastaava menestys ei näytä todennäköiseltä. Maalivahtiosasto on toki kisojen eliittiä Real Madridin Keylor Navasin ansiosta, mutta hyökkäyspäässä kokenut kapteeni Bryan Ruiz ei ole enää samaa kaliiberia kuin neljä vuotta sitten. Jos Costa Rica aikoo menestyä kisoissa, täytyy Navasin venyä huipputorjuntoihin.

Serbia on materiaaliltaan joukkueista laadukkaampi ja lähtee lohkon avauspeliin varsin selvänä suosikkina. Paperilla suurin vahvuus on keskikenttä, jota johtaa Manchester Unitedin ankkuri Nemanja Matic. Hyökkäyspäässä tarjoilusta vastaa Southamptonin Dusan Tadic, mutta viimeistely voi tuottaa tuskaa. Tosin viimeisen harjoituspelin Bolivia-murskavoiton jälkeen ainakin itseluottamus on kunnossa.

Serbian valmennus vaihtui MM-karsintojen jälkeen, ja pelitapaan on tullut muutosta entisen huipputopparin Mladen Krstajicin alaisuudessa. Todennäköisesti Krstajic painottaa etenkin kisojen alussa varovaista puolustuspeliä. Brasilia on E-lohkon suurin suosikki, joten jatkohaaveiden kannalta tämä peli on molemmille erittäin tärkeä – tappioon ei ole käytännössä varaa. Costa Rica antanee otteen suosiolla Serbialle ja kyttää vastaiskuja. Maaliodotusarvoltaan ottelu on erittäin vähämaalinen.

10 Saksa – Meksiko 1 *

Hallitseva maailmanmestari Saksa on luonnollisesti kisojen suosikkeja. Sen materiaali on paremmin tasapainossa kuin voitollisissa Brasilian-kisoissa neljä vuotta sitten, joskin kapteenin ja ykkösvahdin Manuel Neuerin vire yhdeksän kuukauden poissaolon jälkeen on vielä pieni kysymysmerkki. Valmistavissa harjoituspeleissä Saksa ei ole vakuuttanut, ja kisojen alussa voi olla ongelmia vastaiskujen puolustamisessa. Jos jollain, niin Saksalla on kuitenkin aineksia parantaa peliään turnauksen edetessä, ja penkiltä löytyy vaihtoehtoja erilaisiin variaatioihin.

Meksiko luottaa pallonhallintapeliin ja pystyy kiusaamaan turnauksessa nimekkäämpiä joukkueita. Avauspelissä sillä on iskun paikka jopa voittoon, mutta jatkosaumojen kannalta pistekin olisi kelpo tulos. Lohkon muut joukkueet Ruotsi ja Etelä-Korea ovat luokkaa heikompia, ja niistä Meksiko on budjetoinut täydet pisteet.

Ottelusta voi povata keskimääräistä avauskierroksen peliä runsasmaalisempaa. Saksa on kiistatta pelin suosikki, mutta harjoituspeleissä näkyneet ongelmat heittävät varjon puolustuksen ylle. Meksiko ei tässä pelissä saa pallonhallintaa, mutta vastaiskuista sille aukenee hyviä tekopaikkoja.

11 Brasilia – Sveitsi 1 *

Brasilia on turnauksen suurimpia voittajasuosikeita. Viime MM-kisoista jäi valtava näyttämisen halu, sillä pelaajarunko on pitkälti sama. Maalivahtiosastolla Brasilia on ottanut vielä yhden askeleen parempaan suuntaan, eikä paperilla joukkueesta löydy heikkouksia. Kentällä toiminta perustuu kuitenkin enemmän huippuyksilöiden taitoon kuin viimeisen päälle hiottuun pelitapaan. Hyökkääminen voi olla ajoittain hidasta hieromista, mutta kun paikka aukeaa, voi verkon odottaa myös heiluvan.

Sveitsi taistelee ennakolta lohkon toisesta jatkopaikasta Serbian kanssa. Tästä pelistä yksikin piste olisi sille erinomainen tulos. Sveitsi on taktisesti kurinalainen, ja osoittanut ennenkin pystyvänsä horjuttamaan suosikkeja. MM-kisoihin valmistavassa harjoituspelissä Sveitsi pakotti Espanjan 1–1-tasapeliin.

Sveitsi saattaa prässätä Brasiliaa ajoittain ylhäältä asti, mutta jos Brasilia murtaa ensimmäisen linjan, vetäytyy puolustus syvemmälle omalle alueelle. Harjoituspelissä Kroatiaa vastaan Brasilian pelinrakentelu oli hidasta, ja puolustus oli ongelmissa keksityksissä. Niihin Sveitsi varmasti panostaa. Tärkeintä tuloksen teon kannalta on kuitenkin puolustuksen pitävyys. Vaikka Brasilia hieroo palloa todennäköisesti pääasiassa keskikentällä, pystyvät Neymar, Coutinho ja kumppanit ratkomaan pelin yksittäiselläkin pistolla.

Brasilia on ottelussa suuri suosikki.

12 Ruotsi – Etelä-Korea X2 *****

Joukkueet ovat ennakolta lohkon kaksi heikointa, joten keskinäinen peli on äärimmäisen tärkeä jatkosaumojen kannalta. Ruotsi on yhtenäinen, 4-4-2-muodossa puolustava joukkue, jonka suurin heikkous on hyökkäyspeli. Harjoituspeleissä Tanskaa ja Perua vastaan se ei tehnyt maaliakaan eikä luonut edes montaa tekopaikkaa, vaikka pelasi molemmat ottelut vieläpä kotikentällään. Venäjällä Ruotsin pelitapa tulee perustumaan täysin puolustuksen varaan.

Etelä-Korealla on Tottenhamin Heun-min Sonin muodossa paras tässä ottelussa kentällä oleva hyökkäyspään pelaaja, joka voi iskeä sen yhden, voittoon riittävän maalin. Etelä-Korean pelitapa perustuu juoksuvoimaisen Sonin vahvuuksien maksimointiin, eli pallo pyritään pelaamaan nopeasti pystyyn. Pallottomana Etelä-Korea vetäytyy tiiviiseen puolustussumppuun.

Maaliodotusarvoltaan ottelu on erittäin vähämaalinen. Erikoistilanteet ovat todennäköisesti Ruotsin paras ase maalintekoon, mutta 0–0-tasapeli ei olisi tässä mikään suuri yllätys.

Ei tällaiseen ennakolta vähämaaliseen koitokseen oikein voi suurta suosikkia arvioida. Ruotsi on niukka suosikki.

13 Belgia – Panama 1 *

Belgia on G-lohkon niukka voittajasuosikki. Sen kultainen pelaajasukupolvi on kerännyt edellisistä arvokisoista tärkeää kokemusta, mutta suurmenestys on jäänyt vielä saavuttamatta. Paperilla joukkue on kunnossa, joskin keskikentän keskusta on hieman muita osa-alueita heikommilla kantimilla.

Panama on ennakolta turnauksen heikoin joukkue yhdessä Saudi Arabian kanssa, ja yksikin piste olisi sille hyvä tulos tässä lohkossa. Materiaalista on vaikea löytää vahvuuksia, joten pelitapa onkin rakennettu täysin puolustuksen varaan.

Belgia on ottelussa jättisuosikki ja tulee painamaan helposti pelin Panaman päätyyn. Eden Hazard, Dries Mertens ja Kevin De Bruyne pystyvät murtamaan joko harhautuksillaan tai syöttökombinaatioillaan Panaman sumpun ja pelaamaan palloja keskellä päivystävälle Romelu Lukakulle. Olisi todella iso yllätys, jos Belgia jäisi tässä alle kahteen tehtyyn maaliin.

14 Tunisia – Englanti 1X2 *

Tunisia ei ole paperilla turnauksen heikoimpia joukkueita, mutta sen jatkosaumat ovat silti tässä lohkossa todella pienet. Maalivahtiosasto on suurin kysymysmerkki, eikä sillä osastolla saisi antaa yhtään helppoa maalia eteen. Hyökkäyspäässä Tunisian vahvuus harjoituspeleissä on ollut erikoistilanteet, mutta Englantia vastaan silläkin osa-alueella jäädään jälkeen.

Englanti ei lukeudu aivan suurimpien mestarisuosikkien joukkoon, mutta tästä lohkosta Gareth Southgaten suojattien pitäisi mennä silti helposti jatkoon. Englanti pelannee kolmen keskuspuolustajan systeemillä, jossa wing-backeilla on suuri rooli leveyden tarjoajina. Keskitykset kohti ykköskärki Harry Kanen päätä ovat yksi sumppujen murtamiskeino. Älykäs Kane pystyy myös pudottautumaan piikistä alemmas ja osallistumaan rakenteluun. Hän pyrkii repimään liikkeellään tilaa puolustuslinjasta, johon nopea Raheem Sterling pinkaisee mielellään. Tunisian tapaan maalivahtiosasto on myös Englannilla suurin kysymysmerkki. Kokematon Jordan Pickford on kyllä laadukas veskari, mutta paineensietokyky tämän tason kinkereissä on testaamatta.

Tunisia vetäytynee ottelussa suosiolla puolustuskannalle ja yrittää turhauttaa suosikki Englannin. Maalijuhlalta ottelu ei haiskahda, sillä mahdollisessa johtoasemassa Englanti hidastaa tempoa, eikä ota mitään riskejä.

15 Kolumbia – Japani 1X2 *

Kolumbia pelasi erittäin vakuuttavasti neljä vuotta sitten Brasilian kisoissa ja pelintekijätähti James Rodriguez voitti turnauksen maalikuninkuuden. Periaatteessa nyt on kaikki ainekset samaan. Valmentajana jatkaa Jose Pekerman, pelityyli on tuttu, ja Rodriguez on huippuvireessä. H-lohkossa Kolumbia on ennakolta se kovin joukkue.

Japanin matkaa MM-turnaukseen värittää vahvasti valmentajanvaihdos. Puolustusvoittoisesta pelityylistä kritisoitu Vahid Halilhodzic sai lähteä, ja hänen paikkansa otti liiton tehtävissä toiminut Akira Nishino. Japanilla on muutama näppärä ja laadukas hyökkäyspään pelaaja, joita Nishino haluaa sovittaa kentälle. Shinji Kagawan ja Keisuke Hondan myötä pelinteko-osasto onkin kunnossa, mutta muilta osin joukkue ei vakuuta.

Kolumbia on joukkueista tasokkaampi ja pystyy hallitsemaan pelin virtausta. Rodriguez on sitten viimeisten ratkaisujen tekijänä kaikki kaikessa. Jos Japani saa pidettyä hänet kurissa, ovat saumat pisteille olemassa.

16 Puola – Senegal X2 ****

Puola pelasi ihan hyvin kaksi vuotta sitten EM-kisoissa, ja sai siitä turnauksesta varmasti itseluottamusta myös näitä kisoja silmällä pitäen. Materiaali on pitkälti sama, ja kärkimies Robert Lewandowskilla on alla jälleen huippukausi Bayern Münchenissä. Tästä lohkosta Puolalla on realistiset saumat edetä jatkoon.

Senegal on paperilla paras afrikkalainen joukkue näissä kisoissa. Materiaalista löytyy todella laadukkaita yksilöitä sekä puolustuksesta, keskikentältä että hyökkäyksestä. Ominaisuuksiltaan senegalilaiset istuvat parhaiten vastaiskupeliin, kun taas ongelmia tulee silloin, jos ottelussa joudutaan tappiolle ja maaleja pitää hakea pallonhallinan kautta. Jos jotain Senegalilta puuttuu (laadukkaan maalivahdin lisäksi), on se peliä pyörittävä tekninen kymppipaikan pelaaja.

Puola on kokonaisuutena joukkueista parempi ja lähtee avauspeliin niukkana suosikkina. Senegalin aseet ovat vastaiskut, joita Puola todennäköisesti myös kunnioittaa, eikä lähde peliin kovin hyökkäysvoittoisella taktiikalla. Jatkoa ajatellen pistekin olisi tästä ihan siedettävä tulos molemmille, vaikka voitto on toki mielessä. Maalijuhlaa tuskin nähdään.

Järjestelmä (4+2), 14,40 euroa


Alla oleva taulukko avautuu ja kutistuu klikkaamalla otsikkoa.

+Pelisuositus
+Pelijakauma vihjettä laadittaessa
NroOtteluTod.näk. (%)Pelisuositus
1Venäjä - Saudi-Arabia6822101
2Egypti - Uruguay142858X2
3Marokko - Iran4132272
4Portugali - Espanja26304412
5Ranska - Australia781571
6Argentiina - Islanti712091
7Peru - Tanska3530351
8Kroatia - Nigeria5328191
9Costa Rica - Serbia2230482
10Saksa - Meksiko6422141
11Brasilia - Sveitsi6722111
12Ruotsi - Etelä-Korea413227X2
13Belgia - Panama821351
14Tunisia - Englanti1022681X2
15Kolumbia - Japani5926151X2
16Puola - Senegal403129X2


KohdeOttelu1x2
1Venäjä - Saudi-Arabia69238
2Egypti - Uruguay82072
3Marokko - Iran543215
4Portugali - Espanja223642
5Ranska - Australia9172
6Argentiina - Islanti82144
7Peru - Tanska263440
8Kroatia - Nigeria612515
9Costa Rica - Serbia223147
10Saksa - Meksiko77185
11Brasilia - Sveitsi85123
12Ruotsi - Etelä-Korea632710
13Belgia - Panama9542
14Tunisia - Englanti31383
15Kolumbia - Japani74197
16Puola - Senegal542917

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt