Oulun poliisi kaipaa havaintoja harmaasta Bemarista – kaksi vangittu epäiltynä mökki­murtojen sarjasta

Käräjäoikeus vangitsi kaksi romanialaista miestä perjantaina 21. tammikuuta.

Mökkimurtoja on tehty Oulun, Lapin ja Kuopion alueilla.

24.1. 12:24

Oulun, Lapin ja Kuopion alueilta on tullut poliisin tietoon tammikuun aikana useita asuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin kohdistuneita varkauksia.

Asiakokonaisuuteen liittyen pysäytettiin 18. tammikuuta Etelä-Suomessa henkilöauto, josta otettiin kiinni kolme Romanian kansalaista. Oulun käräjäoikeus vangitsi heidät perjantaina 21. tammikuuta.

Rikossarjaa tutkitaan Lapin, Oulun ja Itä-Suomen poliisilaitosten yhteistyönä. Esitutkinnasta huolehtii Oulun poliisilaitos.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heikki Kemppaisen mukaan perjantaina vangitut henkilöt tavoitettiin nopeiden tutkintatoimien ja poliisilaitosten yhteistyön avulla.

– Tutkittavaan asiaan liittyen Oulun poliisi pyytää aikaväliltä 12.–18.1. havaintoja ulkomaan rekisterikilvissä liikkuneesta harmaasta tai harmaanvihreästä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sillä mahdollisesti liikkuneista ulkomaalaisen näköisistä henkilöistä.

Mahdolliset havainnot voi toimittaa Oulun poliisilaitokselle osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen 0295 416 194.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?