Poliisi tutkii perhe­surmaa Oulussa – majoitus­liikkeen työntekijä löysi äidin ja kaksi lasta kuolleena - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii perhe­surmaa Oulussa – majoitus­liikkeen työntekijä löysi äidin ja kaksi lasta kuolleena

Poliisi epäilee, että äiti on surmannut lapsensa ja sitten itsensä.

Oulun poliisi tutkii perhesurmaa.­

25.1. 16:29 | Päivitetty 25.1. 17:50

Poliisi tutkii Oulussa perhesurmaa, jossa keski-ikäisen äidin epäillään surmanneen ensin lapsensa ja sitten itsensä. Ruumiit löytyivät paikallisesta majoitusliikkeestä Oulun keskustasta maanantaina. Toinen lapsista oli yläkouluikäinen ja toinen alle kouluikäinen.

Poliisille selvisi, että kyseessä ovat sunnuntaina kadonneeksi ilmoitetut äiti ja lapset. Muhoksella asunut nainen ja hänen kaksi lastaan olivat poistuneet kotoa lauantaina. Poliisi kertoo, että tapaukseen ei epäillä liittyvän ulkopuolisia henkilöitä.

Poliisi tiedottaa, että se tutkii asiaa epäiltynä kahtena murhana ja kuolemansyyn tutkintana. Poliisi ei aio tiedottaa tarkemmin tapauksen yksityiskohdista.

– Tässä vaiheessa teon yksityiskohtiin tai taustaan liittyviä asioita ei voida kommentoida ollenkaan. Ollaan vasta ihan alussa tässä tutkinnassa ja vasta tiedonkeruuvaiheessa, tutkinnanjohtaja Antti Palokangas sanoo IS:lle.

Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi myöskään sitä, kuuluuko perheeseen vainajien lisäksi muita henkilöitä.

Rikoksen tekninen tutkinta on aloitettu ja sitä jatketaan.

– Seuraavaksi suoritetaan puhutuksia ja kuulusteluja. Pyritään saamaan selkoa näihin olosuhteisiin, jotka ovat johtaneet tähän tapahtumaan, Palokangas sanoo.

Tutkinnanjohtaja Palokangas kertoo, että kolme menehtynyttä henkilöä löysi majoitusliikkeen työntekijä.

– Majoitusliikkeen henkilökuntaan kuuluva ilmoitti vainajista poliisille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?