Urheiluauto syöksyi ojaan Oulussa – kaksi keski-ikäistä ambulanssilla jatkohoitoon - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Urheiluauto syöksyi ojaan Oulussa – kaksi keski-ikäistä ambulanssilla jatkohoitoon

Ulosajo tapahtui lauantaina iltapäivällä Oulun raviradan ja siirtolapuutarhan läheisyydessä. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Onnettomuusauto vaurioitui pahoin ojaan päätyessään.

19.9.2020 19:24

Oulussa Limingantiellä sattui lauantaina iltapäivällä hieman kello neljän jälkeen ulosajo, jonka johdosta kaksi autossa ollutta jouduttiin kuljettamaan ambulanssilla jatkohoitoon. Ojaan päätyneessä ja pahoin vaurioituneessa autossa oli onnettomuushetkellä myös kolmas henkilö.

Oulun poliisilaitoksen johtokeskuksesta ei osattu vielä alkuillasta kertoa tarkemmin onnettomuustilanteesta. Poliisin mukaan kyse oli ulosajosta, jossa ei ollut osallisena muita autoja ojaan päätyneen lisäksi.

Poliisista kerrottiin onnettomuuspaikan sijaitsevan Mäntylän kaupunginosan kohdalla raviradan sekä siirtolapuutarhan läheisyydessä. Tie tapahtumapaikalla on jokseenkin suora.

– Ulosajon syystä ei ole vielä tietoa. Tutkinnan puolelle menee, jotta saadaan selvyyttä asiaan. Jos sieltä on ambulanssilla viety ihmisiä, menee aikansa, ennen kuin heitä päästään edes kuulemaan, johtokeskuksesta kerrottiin.

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Vesa Ek kertoi IS:lle, että autossa oli onnettomuuden tapahtuessa kaksi miestä ja yksi nainen, jotka ovat hänen arvionsa mukaan keski-ikäisiä. Ekin mukaan loukkaantuneet kärsivät ainakin ”erinäköisistä ruhjeista”.

Palomestarin käsityksen mukaan kyse oli tiettävästi jonkinlaisesta ohitustilanteesta.

– Ilmeisesti siinä on auto karannut käsistä, lähtenyt heittelehtimään ja törmännyt syvään ojaan, jossa on paljon vettä, Ek kuvaili.

Kuvien perusteella punainen onnettomuusauto on malliltaan Mitsubishi 3000 GT.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?