Poikaporukka saattoi pelastaa ihmishenkiä Oulussa: Havaitsivat omakotitalon pihalla roihunneen auton ja herättivät asukkaat - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Poikaporukka saattoi pelastaa ihmishenkiä Oulussa: Havaitsivat omakotitalon pihalla roihunneen auton ja herättivät asukkaat

Omakotitalon kuisti hiiltyi, ja kaksi autoa vaurioitui, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

19.9. 2:09

Oulun Fasaanikujalla koettiin puolilta öin uhkaava tilanne, kun kaksikerroksisen omakotitalon pihalla ollut henkilöauto syttyi tuleen. Palomestari Valtteri Käkönen Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta kertoo, että tulipalo oli vaarassa levitä asuinrakennukseen.

Ilmoituksen tulipalosta teki rakennuksen ohitse kulkenut poikaporukka, joka herätti talossa tapahtumahetkellä olleet kaksi asukasta ja teki hätäilmoituksen.

Talon asukkaat selvisivät tilanteesta säikähdyksellä.

Tuleen syttynyt auto paloi kauttaaltaan ja liekit vaurioittivat myös ajoneuvon viereen pysäköityä toista henkilöautoa. Lisäksi kaksikerroksisen omakotitalon kuisti kärsi tilanteessa palovaurioita.

Palomestari Käkönen kertoo pelastuslaitoksen yksiköiden ehtineen palopaikalle juuri ajoissa, jotta asuinrakennus ei kärsinyt tulipalossa merkittävämpiä vaurioita.

Paikalle hälytettiin kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?