Elli, 18, ei ollut uskoa silmiään, kun Gordon Ramsay käveli ohi Oulussa – lähti välittömästi takaa-ajoon - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Elli, 18, ei ollut uskoa silmiään, kun Gordon Ramsay käveli ohi Oulussa – lähti välittömästi takaa-ajoon

Elli Jokitulppo ei ollut uskoa silmiään, kun huomasi brittikokin astelevan Oulun Keskusaukiolla.

Gordon Ramsay on vierailulla Suomessa.­

26.7. 18:58

Elli Jokitulppo, 18, istui kavereidensa kanssa kahvilassa Oulun Rotuaarin aukiolla noin yhden aikaan päivällä sunnuntaina, kun yksi kavereista huomasi julkkiskokki Gordon Ramsayn kävelevän pitkin aukiota. Jokitulppo ei ollut uskoa silmiään.

– Kaverini osoitti yhtäkkiä, että katso, Gordon Ramsay kävelee ohi. Ensin ajattelin, että tämä on joku piilokamera-juttu, että ei ole mahdollista että noin iso julkisuuden henkilö kävelee siinä.

Ramsayn seurueeseen kuului Jokitulpon mukaan kaksi muuta miestä. Seurue käveli nopeaa tahtia ja niinpä Jokitulppo ei aikaillut, vaan nousi kahvilan pöydästä ja juoksi Ramsayn perään.

– Vähän tökkäsin Ramsayta ja kysyin, että onnistuisiko kuvan ottaminen.

Jokitulpon mukaan Ramsayn seurue halusi pitää matalaa profiilia.

– Kauheasti ne siinä hyssytteli, että pitäisi olla kauhean hiljaa. Ramsay kuitenkin sanoi, että jos otetaan kuva nopeasti ja hiljaa, niin se onnistuu. Kuvan jälkeen he lähtivät kauhealla kiireellä siitä pois.

Jokitulppo ei ehtinytkään sanoa Ramsaylle kuvan ottamisen lisäksi juuri mitään. Jokitulppo kertoo, ettei ole varsinaisesti Ramsayn fani, mutta tuntee miehen kuitenkin hyvin tv-ohjelmien ja internetissä kiertävien meemien kautta.

Ramsay on viettänyt viikonloppua Oulussa. Hänet nähtiin lauantaina Oulussa Lapland Hotelsissa. Useat hotellin asukkaat vahvistivat Ilta-Sanomille, nähneensä Ramsayn hotellin ravintolassa, käytävillä sekä hississä.

Syy Ramsayn vierailulle Oulussa ei ole selvinnyt. IS tavoitteli Oulun ravintola- elokuvaihmisiä sekä Oulun kaupungin, Oulu 2026 -hankkeen ja Business Oulun edustajia, mutta kellään heistä ei ollut aavistusta, mitä Ramsay kaupungissa puuhailee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?