Gordon Ramsay on nähty Oulussa – silminnäkijä: huippu­kokki joi suomalaista giniä ja jutteli kokin kanssa - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Gordon Ramsay on nähty Oulussa – silminnäkijä: huippu­kokki joi suomalaista giniä ja jutteli kokin kanssa

Silminnäkijöiden mukaan hän joi hotellin aulabaarissa Napue gin tonicia.

Julkkiskokki Gordon Ramsay on Suomessa.­

25.7. 22:53

Brittikokki Gordon Ramsay on nähty lauantaina Oulussa Lapland Hotelsissa.

Useat hotellin asukkaat ovat vahvistaneet Ilta-Sanomien paikan päällä olevalla kuvaajalle Ville Honkoselle, että he ovat nähneet Ramsayn hotellin ravintolassa, käytävillä sekä hississä. Huippukokin kerrotaan istuneen ravintolassa kolmen hengen seurueen kanssa ja poistuneen sieltä noin puoli kahdeksan aikaan illalla.

Yksi hotellin asukkaista sai Ramsayn kanssa yhteiskuvan. Hän kertoo huippukokin kehuneen hänelle hotellin rauhallisuutta. Onnekas hotellin asukas kertoo Ramsayn juoneen Napue gin tonicia hotellin loungessa ja jutelleen pitkään ravintolan kokin kanssa tyytyväisen oloisena.

Ilta-Sanomat on nähnyt lukijan ja Ramsayn yhteiskuvan, joka on otettu hotellin ravintolassa. Hotellista ei suostuttu kommentoimaan, yöpyykö Ramsay heillä.

Syy Ramsayn vierailuun ei vielä ole tiedossa, mutta on mahdollista, että hän on tullut tekemään videota Youtube-kanavalleen. Ramsay julkaisi kanavallaan viime sunnuntaina videon, jossa hän tekee munakasta Norjassa.

Ramsay ei ollut ainakaan lauantai-iltaan mennessä julkaissut mitään Suomesta sosiaalisen median kanavissaan. Lauantaiaamuna hänen Instagram-tilillään julkaistiin video lontoolaisesta ravintolasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?