Poliisi kaipaa Oulussa kolaripaikalta poistunutta autoilijaa – myös silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Poliisi kaipaa Oulussa kolaripaikalta poistunutta autoilijaa – myös silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä

Julkaistu: 27.3. 10:40

Näitkö Puolivälinkankaalla 22.2. klo 22.30 aikaan törmäyksen tai Kaijonharjun suuntaan poistuneen auton?

Oulun Puolivälinkankaalla tapahtui lauantaina 22.2. Alakyläntiellä Iskon huoltoaseman kohdalla henkilöauton ja jalankulkijan välinen liikenneonnettomuus, johon poliisi pyytää silminnäkijöiden apua.

Jalankulkija oli ollut ylittämässä Alakyläntietä noin klo 22.30 aikaan, kun yhteentörmäys tapahtui. Henkilöauton kuljettaja oli noussut hetkeksi ulos autosta, mutta poistunut kuitenkin paikalta selvittämättä asiaa.

Näitkö törmäyksen tai Kaijonharjun suuntaan poistuneen auton? Auto oli pieni, lyhyt- tai pystyperäinen ja väriltään tumma, mahdollisesti tummansininen tai tummanvihreä. Se oli merkiltään Corolla, Golf, Civic tai Ford Focus. Törmäys osui auton vasempaan etukulmaan.

Kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan Oulun poliisille. Silminnäkijöiden havainnot ja mahdolliset vihjeet pyydetään Oulun poliisin vihjenumeroon 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu(at)poliisi.fi.

Oulun poliisi tutkii tapausta liikennerikkomuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona.

Lisää aiheesta