Oulun yliopisto sulkee kampuksensa

Oulun yliopisto siirtyy kokonaan etäopetukseen ja tilat suljetaan opiskelijoilta valtioneuvoston linjauksen mukaisesti.

Oulun yliopiston kampus suljetaan keskiviikosta lähtien 13.4. saakka.

17.3.2020 14:14

Oulun yliopisto siirtyy kokonaan etäopiskeluun ja sulkee kampuksensa opiskelijoilta valtioneuvoston linjauksen mukaisesti. Tilojen sulkeminen astuu voimaan keskiviikkona 18.3. ja on voimassa 13.4. saakka.

Keskiviikosta 18.3. eteenpäin henkilökunnan työskentely yliopiston tiloissa on sallittua sellaisissa työtehtävissä, joita ei voi toteuttaa etätyönä. Tiloissa toimittaessa noudatetaan tiukasti etäisyys- ja hygieniaohjeita. Kaikki kokoukset järjestetään verkkokokouksina.

Tilojen sulkeminen koskee myös yliopiston kirjastoa, liikuntahallia, kuntosalia sekä kasvitieteellisen puutarhan yleisönäyttelyjä.

Muiden koulujen tavoin Oulun yliopiston normaalikoulun perusasteen vuosiluokat 1-9 sekä perusopetukseen valmistava opetus siirtyvät keskiviikkona 18.3. etäopetukseen ja tuettuun itsenäiseen opiskeluun, pois lukien valtioneuvoston määrittelemät poikkeukset. Ohjattu opetusharjoittelu harjoittelukoulussa on keskeytetty.

Jos opiskelijalla on yliopiston tiloissa välineitä, materiaalia tai muuta omaisuutta, ne on haettava tiistain 17.3. aikana. Kurssien toteutuksesta etäopiskeluna tiedotetaan opiskelijoille lisää heti, kun järjestelyt etenevät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?