Poliisi etsii silmin­näkijöitä epäillylle rikokselle: Vanhus pahoin­pideltiin Ylivieskassa, omaisen mukaan nuoriso­joukko jahtasi 75-vuotiasta miestä

Julkaistu:

Tapahtuman osallisia ei ole tavoitettu heti välikohtauksen jälkeen.
Poliisi etsii silminnäkijöitä viime lauantaina Ylivieskan rautatieaseman alikulussa tapahtuneelle pahoinpitelylle.

Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa Ylivieskan poliisiaseman päivystykseen p. 0295 416409 tai Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen p. 0295 416194 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.
Ylivieskan poliisi on saanut ilmoituksen lauantaina noin klo 22 aikaan sattuneesta välikohtauksesta rautatieaseman alikulkutunnelissa. Osallisina tapahtumassa ovat olleet paikkakuntalainen varttuneempi mies ja useita nuoria.

Välikohtauksen aikana nuoren miehen epäillään lyöneen ikämiestä. Tämän jälkeen nuoret ovat poistuneet paikalta. Poliisi ei tavoittanut nuoria heti tapahtuman jälkeen. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Epäillyn pahoinpitelyn uhrin omainen kertoi Facebookissa, että uhriksi joutunutta 75-vuotiasta miestä lyötiin kasvoihin ja silmään kaksi kertaa. Pahoinpitely johti omaisen mukaan sairaalareissuun.

Omaisen mukaan tekijänä olisi teini-ikäinen poika, joka olisi lähtenyt lähtenyt ajamaan takaa miestä yhdessä kolmen muun pojan ja yhden tytön kanssa. Omaisen mukaan tyttö olisi yrittänyt estää tekoa.