rac

Kymmenien Ferrarien karavaani herätti huomiota Oulussa – autoyhdistyksen nokkamies teki huomion suomalaisyleisöstä: ”Italiassa ei voisi kuvitellakaan...”

Julkaistu:

Suuri joukko ihmisiä saapui seuraamaan, kun 28 Ferrarin karavaani pysähtyi perjantai-iltana Oulussa.
Maineikas Ferrari-omistajien yhdistys Ferrari Club Passione Rossa juhlistaa 20-vuotista taivaltaan ajamalla Ferrari Arctic Tourin Helsingistä Rovaniemelle.

Karavaania johtaa yhdistyksen presidentti Fabio Barone, joka tunnetaan muun muassa mutkikkailla vuoristoteillä ajamistaan nopeusennätyksistä.

– Tämä on seikkailu. Olemme tulleet tänne, koska kukaan ei ole vielä käynyt Napapiirillä 30 Ferrarin kanssa. Se on uusi ennätys, huomauttaa Barone.

Parin päivän ajan Suomessa ollut Barone kehuu suomalaisia todella hyväkäytöksisiksi, kohteliaiksi ja rauhallisiksi.

– Italiassa ei voisi kuvitellakaan, että olisi tällainen Ferrari-tapahtuma ja ihmiset olisivat näin rauhallisia kuin täällä tänään.

Ravintola Nallikarin pysäköintialueella päästiin ihailemaan legendaarisen automerkin malleja 348, 360, 430, 488, 458 Italia ja California. Suomalaiset liittyivät mukaan kolmen Ferrarin voimin.

– Oulussa tällaista ei ole koskaan aikaisemmin nähty tässä mittakaavassa, Oulun Ferrari-harrastajien edustaja Pekka Koivupuro kommentoi.

Ferrari-vierailu kuului Oulun Päivien ohjelmaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt