Vakava liikenneonnettomuus nelostiellä Simossa – henkilöauto ja kuorma-auto törmäsivät - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Vakava liikenneonnettomuus nelostiellä Simossa – henkilöauto ja kuorma-auto törmäsivät

Julkaistu: 15.5.2019 10:23

Poliisi odottaa liikenteen sumppuuntuvan.

Poliisi sai tiedon 4-tiellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta varhain keskiviikkoaamuna. Paikalle meni useita poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä.

Tapahtumapaikalla selvisi, että henkilöauto ja kuorma-auto olivat törmänneet 4-tiellä Simossa lähellä Maksniemen risteystä.

Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Pekka Alamommo kertoo, että olosuhteet olivat onnettomuuden hetkellä hyvät. Sää oli kirkas ja kuiva.

Molemmissa ajoneuvoissa oli yksi henkilö, heidän tilastaan annetaan tietoja myöhemmin. Ylen mukaan poliisi on vahvistanut sille molempien ajoneuvojen kuljettajien kuolleen onnettomuudessa.

Alamommo kertoo, että hän ei vahvista tietoa.

– Joku poliisi on näin voinut Ylelle sanoa, mutta tapauksen tutkinnanjohtaja tai minä emme sitä vahvista.

4-tie on ollut suljettuna pelastus- ja tutkintatoimenpiteiden vuoksi. Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikennettä kiertotien kautta. Kiertotiellä on painorajoitettu silta, mikä vaikeuttaa erityisesti raskaan liikenteen reitittämistä, Alamommo kertoo.

Tapahtumapaikalla on vielä rekka kyljellään ja sen lastina ollut puutavara on levinnyt ympäriinsä. Siivoamiseen menee ainakin pari tuntia, Alamommo sanoo. Käytännössä nelostie on poikki vielä pitkään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?