Kaksi kuollut rajussa liikenne­onnettomuudessa Oulussa – silminnäkijä: ”Henkilöauto oli ihan rutussa kuorma-auton keulan alla” - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Kaksi kuollut rajussa liikenne­onnettomuudessa Oulussa – silminnäkijä: ”Henkilöauto oli ihan rutussa kuorma-auton keulan alla”

Liikenne on pahoin ruuhkautunut onnettomuuspaikan kohdalla.

29.12.2018 16:02 | Päivitetty 29.12.2018 20:08

4-tiellä Oulun pohjoispuolella Haukiväylän ja Kiiminkijoen sillan välillä tapahtui lauantai-iltapäivällä noin kello kolmen aikaan vakava liikenneonnettomuus.

Onnettomuudessa on kuollut kaksi ihmistä, joista molemmat olivat henkilöautossa.

Etelän suunnasta matkalla ollut henkilöauto törmäsi kylki edellä vastaan tulleen kuorma-auton keulaan.

Oulun poliisista kerrotaan, että osallisina olivat henkilöauto ja kuorma-auto. Kuvien perusteella kyseessä on roska-auto.

Poliisin mukaan etelän suunnasta tullut henkilöauto törmäsi kylki edellä vastaan tulleen roska-auton keulaan. Törmäyksen voimasta henkilöautossa matkustaneet kaksi ihmistä kuolivat heti.

 

Eräs autoilija kertoo IS:lle todistaneensa onnettomuutta. Lukijan mukaan onnettomuuden aikaan tiellä oli paljon liikennettä.

– Tiellä ei ollut liukasta, mutta tien keskiosa oli pahasti sohjoinen.

Lukija kertoo nähneensä, kuinka roska-auto ajoi yhtäkkiä ojaan. Tämän jälkeen hän kertoo huomanneensa roska-auton alla olevan henkilöauto.

– Henkilöauto oli ihan rutussa kuorma-auton keulan alla. En tiedä, ajautuiko henkilöauto kuorma-auton eteen ja yrittikö kuorma-auto väistää. En havainnut, että kuorma-auto olisi heitellyt.

Liikenne on poikki onnettomuuspaikan kohdalla. Poliisi ohjaa liikennettä kiertotien kautta.

Olitko paikan päällä tai tiedätkö jotakin tapahtuneesta? Ota yhteyttä: WhatsApp 040-6609019, puhelin 09-1223420 tai täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?