Kirjoitusvirheen seurauksena Kempeleeseen saattoi syntyä Suomen hellyttävin paikka - Oulun seutu - Ilta-Sanomat

Kirjoitusvirheen seurauksena Kempeleeseen saattoi syntyä Suomen hellyttävin paikka

Kempeleen urheilualueen opaskyltteihin on lipsahtanut söpö kirjoitusvirhe. Kunnanjohtajan mukaan moka on huomattu ja uudet kyltit on tilattu.

Pyrkiikö pääministerin kotikunta Suomen halikunnaksi?

9.11.2018 18:03

Kempeleentien varressa Kempeleen Sarkkirannassa on kaksi kylttiä, jotka opastavat monitoimihalliin. Kyltin tekijälle on sattunut hempeänoloinen kirjoitusvirhe, sillä molemmin puolin hallia kylteissä lukee KEMPELEHALII.

Uutta, entistä pehmeämpää imagoa kunnalle kylteillä ei ole haettu. Kunnanjohtaja Tuomas Lohi sanoo, että virhe on huomattu ja uudet kyltit on jo tilattu.

– Haliminen on silti ehdottomasti ihan hyvä asia. Aina pitää halia, kun siihen on aihetta. Se passaa meille, Lohi tunnustaa.

Lohen mukaan kysymyksessä on merkin toimittajalle sattunut inhimillinen virhe. Siitä on ollut seurauksena paljon hyvää mieltä kuntalaisten keskuudessa.

Kempele on Oulun eteläpuolella sijaitseva kunta, jossa on noin 18 000 asukasta. Maan tunnetuin kempeleläinen on pääministeri Juha Sipilä (kesk).

Kirjoitusvirhe on huomattu ja uudet opasteet on tilattu, kertoo kunnanjohtaja Tuomas Lohi.

Oletko sinä törmännyt vielä söpömpään paikannimeen? Kerro siitä kommenttikentässä tai lähet kuva Ilta-Sanomiin Whatsapp-numeroon 040 660 9019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?