Syyslomalaiset eivät pääse uimahalliin tai ulkoliikuntapaikoille Oulussa

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton lakko pilaa monelta syysloman Pohjois-Pohjanmaalla alkuviikosta. Lakko sulkee Oulun kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat.

Uimahallit pysyvät kiinni maanantain ja tiistain JHL:n lakon takia.

19.10.2018 15:42

Ensi viikolle ilmoitettu JHL:n poliittinen lakko vaikuttaa Oulun kaupungin palveluihin syyslomaviikolla 22.–23.10. Kaikki Oulun kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat uimahallit mukaan lukien ovat suljettuina maanantaina ja tiistaina. Poikkeuksen tekee vain Ouluhalli, joka pidetään X-ON -tapahtuman vuoksi avoinna tiistaina kello 13–21.

Maanantain ja tiistain osalta joudutaan perumaan yleisövuorot Heinäpään jalkapallohallissa, vesipalloilu Oulun uimahallissa, InBody-testit Haukiputaan Vesi-Jatulissa ja Kiimingin Oulu10 -asiointipisteellä sekä iltauimakouluvuorot Raatissa.

Kaikki Serviisin henkilöstöruokalat ovat suljettuina maanantaina ja tiistaina. Puhtaanapito voidaan järjestää tärkeimpiin, hygieniaa vaativiin asiakastiloihin. Ateriapalvelut toimitetaan kaikkiin päiväkoteihin, mutta ruokalistaan voi tulla muutoksia.

Kotiin kuljetettavat ateriat toimitetaan normaalisti, eikä hyvinvointipalvelujen ruokalistoihin tule muutoksia. Ikäihmisten ja vammaispalveluiden yksiköihin sekä kaupunginsairaalaan ruoat toimitetaan normaalisti. Samoin kotiateriat ikäihmisille toimitetaan tavalliseen tapaan.

Joissakin paikoissa voi olla yleisten tilojen siisteydessä tason laskua. Tilanne elää ja lakon vaikutukset voivat vielä tarkentua, Oulun kaupunki tiedottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?