Oulun seutu

Tällaista on seksielämä Oulun seudulla – IS selvitti erot kuntien välillä

Julkaistu:

Kyselyn mukaan Pohjois-Pohjanmaalla seksistä ei tarvitse maksaa.
IS kysyi kesällä suomalaisten seksielämästä. Yli 26 000 vastasi ja valotti omaa intiimielämäänsä. Kysyimme taustamuuttujana myös vastaajien kotipaikkakuntaa.

Selvisi, että Oulun seudulla kumppania petetään kaupunkien keskiarvoa vähemmän, eikä maksullista seksiä juuri harrasteta. Pohjois- ja Keski-Pohjanmaa, sekä Kainuu ovat maakuntia, joissa ostetaan seksiä vähiten Suomessa. Oulussa seksistä kertoo maksaneensa joskus elämänsä aikana 9,5 prosenttia vastaajista.

Lue lisää: Näin suomalaiset käyttävät maksullista seksiä: ”Ostimme mieheni kanssa kolmannen pyörän”

Kyselystä selvisi, että Oulun seudun vilkkainta seksielämää ovat viettäneet iiläiset. Iissä vastaajilla on ollut elämänsä aikana seksikumppaneita keskimäärin yli 27. Vähiten on ollut siikajokisilla, keskimäärin 8,2.

Peitto heiluu useimmin Hailuodossa, siellä seksiä harrastetaan keskimäärin lähes kolme kertaa viikossa. Liminkalaisille riittää reilu kerta viikkoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy


Oulun seudun uskollisimmat ihmiset asuvat tutkimuksen mukaan Pudasjärvellä. Pudasjärveläisistä vastaajista joka seitsemäs sanoo syyllistyneensä syrjähyppyyn. Suomen suurissa kaupungeissa lähes joka kolmas on joskus pettänyt.

Lue lisää: ”Mies valitsi pornon, minä toisen” – näin naiset kertovat syitä pettämiselle

Jos grafiikka ei näy, katso se tästä.

Ota kantaa

Oletko tyytyväinen seksielämääsi?

Kyllä 44% En 56%
Ääniä yhteensä 8010

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt