Oulun seutu

IS Seuraa Päivitetty:  16.8.2018 18:11

IS vietti Oulussa koko päivän

Julkaistu: , Päivitetty:

SUORA LÄHETYS
Ookko nää Oulusta, pelekääkkö nää ii-äs-teevveetä? Ei syytä ujosteluun, vaan liity seuraamme torstaina tutustumaan oululaisuuden ytimeen.
ISTV:n suorat lähetykset Oulusta ovat päättyneet.

IS:n Oulu-liveä vetivät Oulun aluetoimittaja Mirja Rintala ja ISTV:n toimittaja Sami Lindfors.

Kello 10–12

Suora lähetys Oulun torinrannasta. Keskustelua torin alueen kehittämisestä toriparlamentin, kauppiaiden ja päättäjien kanssa.

Kello 14–15

Ainolanpuistosta tehtävässä lähetyksessä puhutaan muun muassa kesäteatterista ja purojen kunnostuksesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy


Kello 15.45–17

Tuiran rannalla lyödään löylyä. Lähetyksessä muun muassa lopettavan indiebändin Satellite Storiesin laulaja Esa Mankinen, sarjakuvataiteilija Ville Ranta sekä tutustuminen Rantasaunaseuran toimintaan.


Kello 18–19

Puhetta Oulun merellisyydestä muun muassa muusikko Jukka Takalon kanssa. Lisäksi tutustumme laivassa asumiseen.

Päätapahtumat

Puolustusvoimat 100 -spektaakkeli perjantaina Oulussa

Lähetys jatkuu kello 15.45

Lähetys jatkuu klo 14

Live käynnistyi Oulu-laivan kannelta

Jukka Takalo IS:n haastattelussa juuri nyt!

Lähetys jatkuu kello 18

Tuiran saunalautasta on tullut suosikkikohde, joka rikkoo kävijäennätyksen joka kesä. Rantasaunaseuran Markku Seppänen sanoo, ettei koskaan uskonut saunan nousevan vastaavaan suosioon.

Lautalla vieraili myös sarjakuvataiteilija Ville Ranta, joka piirtää tänään karikatyyrejä Piirtäjät patiolla -tapahtumassa osana Taiteiden yötä. Tässä toimittaja Sami Lindfors tilaushauiksilla.

Puolustusvoimat 100 -spektaakkeli perjantaina Oulussa

Puolustusvoimat 100 -kiertue tuo Ouluun ainutlaatuisen spektaakkelin panssarivaunuineen ja erikoistehosteineen. Katso videolta, mistä on kyse.

Lähetys jatkuu kello 15.45

Hupisaarilla ja Ainolanpuistossa on luonto lähellä. Lähetyksen lopussa kuulunut sireeni viestitti vedenjuoksutuksen alkamista Merikosken patosilloilla.

Lähetys jatkuu kello 15.45, jolloin vieraaksi saapuu Satellite Stories -yhtyeen laulaja Esa Mankinen. Sen jälkeen siirrymme saunalautalle. Tervetuloa mukaan!

Suppailu on lyönyt läpi Oulussakin

Vierassatamasta Kiikelistä lähtee yhä useammin väkeä suppailemaan. Vuokraamon yrittäjä sanoo, että Oulun merellisyyttä voisi hyödyntää vielä lisääkin. Iloinen hän on kuitenkin siitä, että vesillä liikkuu yhä enemmän kumiveneilijöitä ja suppailijoita ja muuta vesistöstä nauttivia.

Rammstein-drinkki syntyi sattumalta

Oulun Cafe Kuluman tunnetuin tulishow eli Rammstein-drinkki on ollut olemassa baarin perustamisesta alkaen eli vuodesta 2004. Alun perin tulta puhallettiin valomerkiksi, ja taustamusiikkina sattui silloin olemaan suureen suosioon noussut Rammstein-yhtye.

Sen jälkeen asiakkaat alkoivat kysellä samaisen näyn perään, ja Rammstein-drinkki vakiintui.

– Ei sitä todella sillä lähdetty tekemään, että se jotenkin kaupallistettaisiin, Petri Määttä naurahtaa.

Lähetys jatkuu klo 14

Oulun torilla pohdittiin kauppahallin ja sen kauppiaiden tulevaisuutta. Lisäksi pyörähdettiin Kiikelissä havaitsemassa, että meri on otettu nyt haltuun myös suppailun muodossa.

Lähetys jatkuu Ainolanpuistosta, jossa tutustutaan uuteen kesäteatteriin ja puiston kehittämiseen - ja tietysti kaloihin.

Nähdään klo 14, polliisia ei tarvii pelätä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt