Oulun seutu

Murtosarja piinaa Oulun seutua: Poliisi pyytää havaintoja harmaasta autosta

Julkaistu:

Oulun seutu
Kahdeksan asuntoa ja yksi varasto olivat murtojen kohteena Oulun seudulla torstaina.
Harmaalla, hopeanvärisellä tai vaalealla farmari- tai tila-autolla liikkuneet rosvot vierailivat Lumijoella, Martinniemessä, Kiimingissä, Haukiputaalla, Pattijoella, Piehingissä ja Kalajoella.

Oulun poliisi tutkii neljää tapausta nimikkeellä törkeä varkaus, neljää törkeän varkauden yrityksenä ja yhtä nimikkeellä varkaus. Asuntoihin oli murtauduttu tai yritetty murtautua rikkomalla ovilasi tai vääntämällä tuuletusluukku auki. Asunnoista oli viety koruja ja käteistä rahaa.

Oulun poliisi pyytää havaintoja murroista ja niihin mahdollisesti liittyvästä ulkomaankilvissä olevasta autosta sekä sillä liikkuneista ulkomaalaisista henkilöistä. Auton merkki voi olla Opel, mutta siitä ei ole täyttä varmuutta. Samanlainen auto on nähty Kokkolassa vastaavalla tavalla tehtyjen asuntomurtojen yhteydessä.

Havaintoja tapauksiin liittyen voi olla erityisesti näillä alueilla liikkuneilla: Lumijoentie Lumijoki, Keisarinpolku Martinniemi, Takkurannantie Kello, Huttukyläntie Kiiminki, Kiiminkijoentie Haukipudas, Siikajoentie Pattijoki, Ylipääntie, Piehinki sekä Etelänkyläntie Kalajoki.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vinkki- ja vihjetiedot voi soittaa vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse osoitteeseen teematiimi.oulu@poliisi.fi. Akuutit silminnäkijähavainnot hätänumeroon 112.