Oululaisräppäri Sana: Vain elämää -tähdet vierailevat uusilla kappaleilla

Räppärinä tunnetuksi tullut Sana eli Sanna Rönnberg on julkaissut uuden Kiitos sulle -nimisen kappaleen.

–Tiäks sen tunteen, kun oot niin helpottunut, että se on nyt ohi, kuvailee räppäri Sana eli Sanna Rönnberg parisuhdeteemaisen uutuuskappaleen tuntemuksia.

5.7.2018 10:41

Kesäfiiliksiä tihkuva kappale yllättää, sillä mukana on myös Sanan lauluosuuksia.

– Kyllähän se vähän jännitti laulaa. Olen aina vain räpännyt, koko elämäni. Paljastetaan kuitenkin, ettei tämä ole viimeinen kerta, Sana toteaa salamyhkäisenä.

Uusi kappale on jatkumoa oululaisartistin edellisille sinkuille, silti tuoden väriä ja yllätyksellisyyttä Sanan tuotantoon. Kiitos sulle tarkastelee parisuhteen loppumista uudesta näkökulmasta.

– Mun biiseissä pyöritään pitkälti ihmissuhteiden ympärillä. Tässä katsottiin parisuhteen loppumista vähän eri kulmasta ja toivon biisin voimaannuttavan monia. Tiäks sen tunteen, kun oot niin helpottunut, että se on nyt ohi, hän kuvailee kappaleen tuntemuksia.

–Ihan mahtavaa, että Sani ja Aki halusivat vierailla mun biiseissä!

Sana on kutsuttu esiintymään kesän festareille. Oulun Qstockin lisäksi hän esiintyy Rovaniemellä Simerockissa, missä hän hoitaa myös juontajan pestiä.

– Odotan festarikeikkoja innolla! Eka kerta, kun pääsee vetämään isommalle lavalle. Oon haaveillut tästä niin kauan!

Sana on toiminut miljoonista kuuntelukerroista huolimatta aina omakustanneartistina. Hän tunnustaa, että ilman levy-yhtiön tukea toimiminen on ajoittain ollut turhauttavaa.

Omakustanneartistiksi Sanan kappaleissa on kuitenkin vieraillut yllättäviä laulajia. Aikakoneen Sani ja Happoradion Aki Tykki ovat nimiä, jotka harvoin näkyvät kenenkään fiittilistassa. Molemmat ovat esiintyneet suositussa Vain elämää -ohjelmassa.

– Ihan mahtavaa, että Sani ja Aki halusivat vierailla mun biiseissä! Ne on saavutuksia, joista voin olla todella ylpeä, Sana hymyilee.

Jutun otsikkoa korjattu 5.7.2018 kello 12.11: Sani ja Aki Tykki eivät vieraile Sanan uusimmalla kappaleella, vaan aiemmilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?