Oulun seutu

Aseistettu mies ryösti Salen ja pakeni moottoripyörällä

Julkaistu:

Aseistettu mies ryösti Maikkulan Salen eilen keskiviikkona alkuillasta.
Ryöstäjä sai mukaansa kaupan pohjakassan. Ryöstäjä poistui paikalta toisen, kaupan ulkopuolella odottaneen miehen kanssa.

Ryöstö tapahtui noin kello 19 Kangaskontiontiellä. Ryöstäjällä oli mukanaan pistooli, jolla hän uhkasi kaupan työntekijää, poliisi kertoo.

Liikkeen ulkopuolella odottanut mies on ollut mustiin pukeutunut ja musta kypärää käyttänyt henkilö. Liikkeessä sisällä käynyt mies on pukeutunut maastotakkiin, jonka alla on ollut musta huppari, jalassa miehellä on ollut maastohousut ja jalkineina oranssit lenkkikengät. Kasvot ovat olleet naamioituna.

Miehet ovat paenneet Maikkulasta kohti Talonpojankankaan suuntaa kovalla vauhdilla käyttäen paossa crossimallista moottoripyörää, jonka väri on ollut musta-valko-oranssi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi kaipaa havaintoja tapahtuma-aikaan ja paon aikana liikkuneesta crossimallisesta moottoripyörästä Oulun alueella. Lisäksi poliisi kaipaa havaintoja tuntomerkkeihin sopivista tekijöistä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeistä ja mahdollisista havainnoista poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi

Lue lisää Oulun seudun uutisia täältä.