Remi Lindholmin, 24, jäätynyt penis puhuttaa yhä ympäri maailmaa – brittilehti kaivoi esiin vähäpukeiset somekuvat

Erikoinen tapaus on kiinnostanut myös monessa sellaisessa maassa, jossa talviolympialaisia ei seurata muuten juuri lainkaan.

Brittilehti Daily Mailin toimittajat olivat tutustuneet tarkasti Remi Lindholmin Instagram-tilin sisältöön.

22.2.2022 13:14

Vaikka täällä kotimaassa Pekingin olympialaisten päätösviikonloppu muistetaan Leijonien historiallisesta olympiakullasta, maailmalla Suomi on noussut uutisotsikoihin varsin toisenlaisesta syystä.

Kansainväliset mediat villiintyivät suomalaishiihtäjä Remi Lindholmin, 24, lauantaisesta lausunnosta, jossa hän kertoi peniksensä jäätyneen miesten lyhennetyn kuningasmatkan aikana pahemman kerran.

Maanantaina uutisoitiin, että Lindholmin vaivasta kirjoittivat muun muassa uutistoimisto Reuters, musiikkilehti Rolling Stone ja talousjulkaisu Forbes.

Lue lisää: 24-vuotiaan suomalaishiihtäjän jäätynyt intiimialue nousi uutiseksi maailmalla – ”Pakkanen puri kolmanteen sauvaan”

Remi Lindholmin sukuelin kylmettyi miesten lyhennetyn 50 kilometrin kilpailussa.

Nyt suomalaishiihtäjän ikävä tilanne on päätynyt otsikoihin myös monessa sellaisessa maassa, jossa talviolympialaisia ei seurata muuten juuri lainkaan.

Muun muassa jalkapalloon keskittynyt argentiinalaislehti Diario Olé ja espanjankielinen CNN ovat tarttuneet aiheeseen.

– Yllättävintä tässä on se, ettei kyseessä ollut ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu, Diario Olén artikkelissa huomautettiin.

Myös israelilainen The Jerusalem Post -lehti tiesi kertoa, että Lindholmin sukukalleudet jäätyivät jo viime vuoden lopulla Rukalla järjestetyssä maailmancupissa.

Lue lisää: Suomen uudelta hiihtopersoonalta ilouutinen: sukuelimet ovat sulaneet – Iivo Niskanen esitti intiimin kysymyksen Remi Lindholmille

Remi Lindholm on noussut viime päivien aikana yhdeksi maailman tunnetuimmista suomalaishiihtäjistä.

Brittilehti The Sunin otsikossa miesten lyhennettyä 50 kilometrin kilpailua kuvailtiin ”kauhujen hiihtotapahtumaksi”, joka saattoi viedä Lindholmilta mahdollisuuden jälkikasvun saamiseen.

– Apu löytyi ilmeisesti lämpöpussista, mutta hiihtäjä oli siltikin huolissaan sukuelimiensä kunnosta, The Sunissa kirjoitettiin.

Daily Mailin artikkelissa murtomaahiihtoa nimitettiin ”yhdeksi talviolympialaisten raaimmista lajeista”.

– Tutkimusten mukaan huippu-urheilijat voivat kuluttaa hiihtokilpailun aikana tunnissa jopa 1 000 kilokaloria, ja maaliviivalle lyyhistyminen on arkipäivää.

Samaisessa uutisessa huomautettiin, että Lindholmin on nähty harjoittelevan varsin ”kelvottomissa” hiihtoasuissa. Väitteen tueksi juttuun oli nostettu kaksi miehen Instagram-tililtä napattua otosta, joissa hän poseeraa keskellä hankea pelkissä uimahousuissa.

Lindholmin jäätynyt penis nousi otsikoihin myös Yhdysvalloissa, joissa tapauksesta uutisoivat muun muassa New York Post ja urheilukanava Fox Sports.

Amerikkalaisella E! News -viihdesivustolla tapausta kuvailtiin varsin humoristiseen sävyyn.

– Suomalaisen hiihtäjän Remi Lindholmin olympiadebyytti päättyi pieniin varustevaurioihin, eikä kyse ole hänen suksistaan.

People-lehden artikkelissa todettiin, ettei Lindholm ollut suinkaan ainut suomalaisurheilija, jonka sattumukset olympialaisissa nousivat kansainväliseksi uutisaiheeksi.

Freestylehiihtäjä Jon Sallisen törmäys kuvaajan kanssa kesken kilpailun herätti myös maailmalla suurta mielenkiintoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?