Tokion olympialaiset: painija puri vastustajaa - Olympialaiset - Ilta-Sanomat

Kuva olympiamolskilta järkyttää – painija puri vastustajaa!

Tokion olympiamolskilla nähtiin kuohuttava välikohtaus miesten vapaapainin välierässä.

Kazakstanin Nurislam Sanajev syyllistyi epätoivoiseen tekoon vapaapainiottelussa Intian Ravi Kumaria vastaan.

6.8. 18:20

Kazakstanin Nurislam Sanajevin temppu miesten vapaapainin 57 kilon sarjan olympiavälierässä herätti kohun hänen vastustajansa Ravi Kumar Dahiyan kotimaassa Intiassa.

Sanajev oli alakynnessä kamppailun päätöshetkillä, kun hän päätti turvautua epätoivoiseen temppuun. Sanajev upotti hampaansa Kumarin hauislihakseen.

Kyse ei ollut mistään pienestä näykkäyksestä, vaan ottelun jälkeen Kumarin kädessä näkyivät selvät hampaanjäljet.

Kumar voitti kamppailun, mutta Intiassa ei katsottu Sanajevin temppua hyvällä. Kazakstanilainen sai niskaansa valtavasti kritiikkiä.

Entinen maan krikettimaajoukkueen tähti Virender Sehwag twiittasi 22 miljoonalle seuraajalleen, että Sanajev on ”häpeäpilkku” ja ”epäreilu”.

Intian painiliiton tiedottaja kommentoi tapausta Aftonbladetin mukaan ottelun jälkeen.

– Raviin sattui kovaa, kun hän tuli matolta ottelun jälkeen, mutta hän sai jääpussin käteensä ja on nyt kunnossa. Kipu on kadonnut. Hän voi painia finaalissa, ei ongelmia, tiedottaja sanoi.

Lue lisää: Kommentti: UFC:ssä törkeä rimanalitus – supertähteä kohdellaan kuin tahmaista lakanaa

Kumar hävisi loppuottelun torstaina Venäjän Zaur Ugujeville. Puraisusta huolimatta Sanajev sai osallistua pronssiotteluun, jossa hän kaatoi Bulgarian Georgi Vangelovin.

Kansainvälinen painiliitto UWW tutki Sanajevin puraisun, mutta piti sitä ”tahattomana reaktiona” eikä lätkäissyt painijalle sanktiota.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?