Pettynyt Kristiina Mäkelä itki valtoimenaan Ylen haastattelussa – ”Sitten katsahdin mun polviin”

Perusharjoituskauden jääminen väliin näkyi Mäkelän mukaan finaalissa.

Kristiina Mäkelä sijoittui kolmiloikan finaalissa 11:nneksi.

1.8.2021 16:18

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä jäi finaalin tuloksellaan 14,17 ulos kahdeksan parhaan jatkokierroksilta. Mäkelän sijoitus finaalissa oli 11:s.

Itseltään enemmän odottanut Mäkelä murtui kyyneliin Ylen haastattelussa.

– Oonhan mä tosi pettynyt ja voisin ruoskia itseäni sanoilla. Mutta sitten mä katsahdin mun polviin ja mä näin sen arven, minkä mä sain alle vuosi sitten, Mäkelä sai sanottua ennen kuin hänen äänensä murtui.

– Voi ei, Mäkelä sanoi, kun itku pääsi valloilleen.

– Tämä on ollut tosi kova vuosi, mutta tänään pistettiin kaikki peliin ja vähän riskillä. Jalat ei vaan vastanneet silleen, että olisin siitä vauhdista saanut ne loikat tehtyä. Mutta tämmöstä tää on välillä, Mäkelä sanoi.

Kun Ylen haastattelija Petra Manner kysyi Mäkelältä, millainen matka olympiafinaaliin on ollut, Mäkelä pystyi jo hieman analysoimaan kulunutta vuotta.

– Se oli kyllä kovaa työtä. Syksyhän jäi kokonaan tekemättä, mutta keväällä näytti siltä, että olen paremmassa kunnossa kuin koskaan. Ainoa mikä näkyi, että syksyllä ei ollut tehty peruskuntotreeniä. Jalka kesti hypätä vain yhden päivän kovaa, ei kahta päivää peräkkäin, Mäkelä sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?