Tokion olympialaiset: ”Itsekäs” Simone Biles sai haukut – Ronda Rousey puolusti - Olympialaiset - Ilta-Sanomat

Suosittu radiojuontaja haukkui Simone Bilesiä, 24, ”heikoksi sosiopaatiksi” – UFC-legenda Ronda Roysey tykitti tylyn kuitin

Konservatiivinen radioääni Charlie Kirk latasi täyslaidallisen Simone Bilesin niskaan. UFC-legenda Ronda Rousey puolusti voimistelijaa.

Ultrakonservatiivinen radioääni Charlie Kirk kritisoi Simone Bilesiä kovin sanoin.

29.7. 13:09

Keskustelu telinevoimistelun supertähdestä Simone Bilesista käy kuumana Yhdysvalloissa.

Suosittu konservatiivinen radioääni Charlie Kirk laukoi podcastissaan kovaa kritiikkiä Bilesille sen jälkeen, kun voimistelija oli jättänyt tiistain joukkuekilpailun kesken mielenterveyssyistä.

Ex-presidentti Donald Trumpin kovana tukijana tunnettu Kirk, 27, syytti Bilesiä siitä, että tämän vetäytyminen kisasta sai USA:n häviämään kultamitalin Venäjälle. Kirk luonnehti Bilesiä ”heikoksi sosiopaatiksi”.

– Myönnän sen, että hän on loistava urheilija. Hän on myös erittäin itsekäs, epäkypsä ja häpeäksi kotimaalleen, Kirk sanoi.

Kirkin lisäksi Bilesiä kritisoivat monet muut tunnetut mediapersoonat Atlantin molemmin puolin. Englantilainen toimittajakuuluisuus Piers Morgan kirjoitti Daily Mailiin kolumnin, jossa hän ilmoitti Bilesin pettäneen joukkuetoverinsa, faninsa ja maansa.

Kova teksti sai useat tunnetut urheilijat tukemaan Bilesiä julkisesti. UFC-legenda Ronda Rousey kirjoitti, että Biles tekee parhaansa vaikeassa tilanteessa eikä kenelläkään ulkopuolisella ole varaa haukkua häntä.

– Kukaan Bilesiä haukkuva ei erota edes omaa jalkaansa peräaukostaan, kun yrittää panna itseään hänen asemaansa. Hän urheilee olympialaisissa, kritisoijat ovat Twitterissä, Rousey twiittasi.

Koripallotähti Jayson Tatum puolestaan hämmästeli Bilesin haukkujien empatian puutetta.

– Mietin onko hänellä [Kirkillä] lapsia, ja miltä hänestä tuntuisi isänä, jos joku mollaisi hänen lapsiaan tällä tavalla? Minä olisin raivoissani. Simone on sankari! USA:n olympiajoukkueessa pelaava Tatum kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?