Olympialaiset: Miekkailija Maria Belen Pérez Maurice yllättyi kosinnasta - Olympialaiset - Ilta-Sanomat

Katkera tappio harmitti olympiaurheilijaa – sitten hän vilkaisi taakseen: ”Voi hyvä luoja!”

Argentiinalainen miekkailija Maria Belen Perez Maurice koki iloisen yllätyksen Tokion olympialaisissa.

Tuore kihlapari Lucas Guillermo Saucedo ja Maria Belen Perez Maurice poseerasi onnellisena Tokion kisojen haastattelualueella.

26.7. 21:26

Argentiinalaisen säilämiekkailijan Maria Belen Perez Mauricen olympiataival päättyi Tokiossa vain yhden ottelun jälkeen. Hän hävisi unkarilaiselle Anna Martonille pistein 12–15.

Tappiosta huolimatta Perez Maurice poistui Makuharin hallista ikionnellisena. Syy siihen oli se, mitä tapahtui kisan jälkeisessä tv-haastattelussa.

Perez Maurice, 36, astui kameran eteen, kun TyC-kanavan haastattelija huomasi miekkailijan takana seisovan hahmon. Siellä oli Perez Mauricen valmentaja ja pitkäaikainen poikaystävä Lucas Guillermo Saucedo, joka piteli käsissään kylttiä. Siinä luki: ”Flaca [Perez Mauricen lempinimi], haluaisitko mennä naimisiin kanssani? Ole kiltti.”

– Katso taaksesi! tv-toimittaja hihkaisi Perez Mauricelle.

Miekkailija päästi onnenkirkaisun, sanoi kyllä ja suuteli eteensä polvistunutta tulevaa aviomiestään.

– Voi hyvä luoja! Perez Maurice sai sanottua onnenkyyneleiden ja naurun lomassa.

Lue lisää: ”Häpeämätön” kuva Tokion kisojen nais­voittajasta herätti raivon – suomalainen asiantuntija nosti esiin huvittavan seikan

Saucedo kertoi halunneensa kosinnalla piristää rakastaan tappion jälkeen.

– Rakastan häntä. Tappion jälkeen hän oli hyvin surullinen, joten ajattelin, että kosinta saisi hänen ajatuksensa muualle, Saucedo sanoi The Guardianin mukaan.

Pariskunta on ollut yhdessä jo 17 vuoden ajan, joten kosinta ei tullut Perez Mauricelle valtavana yllätyksenä. Kosinnan ajankohta sen sijaan oli sellainen.

– Olemme erittäin onnellisia yhdessä ja olemme erittäin hyviä kumppaneita toisillemme. Joskus tietenkin riitelemme, mutta nautimme toistemme seurasta. Rakastamme toisiamme valtavasti ja haluamme pysyä yhdessä ikuisesti. Juhlimme kihlausta Buenos Airesissa pitämällä kunnon grillijuhlat, Perez Maurice sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?