Tokion olympialaiset: Mohamed Khalil Jendoubi ja Bruno Feranandes ovat melko yhdennäköisiä - Olympialaiset - Ilta-Sanomat

Tv-katsojat tekivät huikean huomion olympia­mitalistin ulko­näöstä – 19-vuotias sensaatio heitti lisää vettä kiukaalle

Mohamed Khalil Jendoubi väläytti huumorintajuaan mitalihaastattelussa.

Bruno Fernandesin (vas.) ja Mohamed Khalil Jendoubin yhdennäköisyys ihmetytti tv-katsojia.

25.7. 19:08

Tunisian Mohamed Khalil Jendoubi voitti lauantaina olympiahopeaa taekwondon 58-kiloisten sarjassa. Mitali oli Afrikan ensimmäinen Tokion kisoissa.

Jendoubi, 19, kävi loppuottelussa kiivaan kamppailun Vito Dell’Aquilaa vastaan, mutta 20-vuotias italialainen oli lopulta vahvempi.

Jendoubi ei herättänyt kisaurakkansa aikana huomiota pelkästään näyttävillä kiertopotkuillaan ja lyönneillään. Tv-katsojat ympäri maailman havaitsivat, että Tunisian taekwondosensaatio muistuttaa kovasti Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa Bruno Fernandesia.

Yhdennäköisyydestä kohistiin sosiaalisessa mediassa jo aiemmin, mutta huomio moninkertaistui mitalijuhlien ansiosta. BEIN Sportsin toimittaja oli tietoinen kohinasta, ja kysyikin ottelun jälkeen Jendoubilta, tietääkö tämä näyttävänsä aivan Fernandesilta.

Tuoreen mitalistin vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä, ja se aiheutti lisää ihmetyksen aihetta urheilukuluttajille.

– Näytän mielestäni enemmän Mesut Özililtä, hän totesi Metron mukaan.

Mesut Özil ei kilpaillut olympialaisten taekwondossa. Kuva Arsenalin harjoituksista toukokuulta 2019.

Fernandes, 26, tai turkkilaisseura Fenerbachea edustava Özil, 30, eivät ole vielä ottaneet kantaa tunisialaiskomeetan kommenttiin.

Taekwondon olympiaottelut jatkuvat varhain maanantaiaamuna naisten 67-kiloisten ja miesten 80-kiloisten neljännesvälierillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?