Tokion olympialaiset: Bruce Springsteenin tytär on yksi olympialaisten tähdistä - Olympialaiset - Ilta-Sanomat

Bruce Springsteenin tytär on yksi olympialaisten tähdistä – ”Hän on varmasti kyllästynyt niihin kysymyksiin”

Ketkä nousevat Tokion olympialaisten suurimmiksi tähdiksi? Ilta-Sanomien toimittajakaksikko kertoo omat ehdokkaansa oheisella videolla.

23.7. 9:57

Urheilulegendat Usain Bolt ja Michael Phelps kisasivat vielä edellisissä kesäolympialaisissa. Kaksikko on kuitenkin vetäytynyt urheiluareenoilta Rio de Janeiron vuoden 2016 kisojen jälkeen.

Yleisurheilun ja uinnin entisten megatähtien tyhjäksi jättämien saappaiden täyttäminen on liki mahdotonta. Mutta ketkä Tokion tähdistä voivat yrittää astua valokeilaan heidän tilalleen?

Ilta-Sanomien Tokioon matkanneet IS:n toimittajat Marko Lempinen ja Pekka Holopainen ruotivat Tokion kisojen suurimpia kansainvälisiä urheilutähtiä oheisella videolla, joka on kuvattu kisahotellin edustalla Tokion katuvilinässä.

Kaksikko nostaa tähtien joukkoon muiden muassa norjalaiset Karsten Warholmin ja Jakob Ingebrigtsenin sekä ruotsalaiset Armand Duplantisin ja Daniel Ståhlin.

– Yleisurheilussa Pohjoismailla on sauma ottaa neljä kultaa. Olisi ihan mukavaa, jos Suomikin olisi tuossa porukassa mukana, Holopainen sanoi.

Omien lajiensa valtiaiden lisäksi he nostavat esiin esteratsastaja Jessica Springsteenin. Hän on tietenkin rocklegenda Bruce Springsteenin tytär.

– Hän on varmasti kyllästynyt niihin kysymyksiin isästään, että miten faijalla menee, milloin hän levyttää, Holopainen naurahti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?