The Next Level Boxing Night Porvoo – katso ammatti­nyrkkeily­ilta tallenteena

Uuden Elite Boxing -tallin toinen ammattinyrkkeilyilta The Next Level Porvoossa toi kehään kuusi suomalaista, jotka jatkavat matkaansa tavoittelemaan Euroopan huippua. ISTV näytti illan suorana lähetyksenä perjantaina 28.4.2023. Nyt katsottavissa on tallenne koko illasta.

| Päivitetty

The Next Level otellaan Porvoon Urheiluhallissa. Ammattilaisilta alkaa kello 19 suorana lähetyksenä artikkelin yllä olevassa videoruudussa.

Illan ottelukortti:

Illan kolme avausottelua ovat nelieräeräisiä. Tauon jälkeen isketään isketään kolme kuusieräistä ottelua, joissa suomalaisten vastustajat ovat tällä kertaa kovaa luokkaa: kolmikolla ei ole yhtään tappiota.

Anton Embulaev, 21, ottaa mittaa narvalaisesta Andei Antonovista, 25. Kirkkonummen illassa reilu kuukausi sitten uransa ensimmäisen keskeytysvoiton iskeneen Amin Asikaisen suojatin Embulaevin listalta löytyy kolme voittoa ja Antonovin listalta yksi voitto ja yksi ratkaisematon. Molempien tappiosarake näyttää siis nollaa.

Porvoon oman Topias Lepon, 28, haastaa häntä vuotta nuorempi puolalainen Radoslaw ”Garzilla” Gorzelak, joka on voittanut kaikki kolme ammattilaisotteluaan. Lepon listalta puolestaan löytyy kuusi voittoa ja yksi tappio. Ottelun painorajaksi on sovittu 78 kiloa.

EU-titteliottelussakin aikanaan iskenyt Niklas ”Drummer Boy” Räsänen, 36, palasi Kirkkonummella kehään ja sai turhan helpon voiton. Porvoossa hän on varmasti tiukan paikan edessä, kun vastustajaksi kehään astuu Bartlomiej Szczesny, 25. Vahva puolalainen ei ole hävinnyt viidestä ottelusta ainuttakaan, kun Räsäsen listalta löytyy 16 voittoa, kaksi tappiota ja yksi ratkaisematon.

Päivitys 27.4.2023:

Santeri Laineen piti kohdata Agris Pastars, 28, ylemmän keskisarjan ottelussa, mutta Laine joutui vetäytymään ottelusta sairastumisen vuoksi. Hänen tilalleen tulee pikakomennuksella moninkertainen olympiatyylin nyrkkeilyn Suomen mestari ja kansainvälisissäkin kehissä erinomaisesti menestynyt Hajji Muhis, 25. Muhis valmentautuu nykyään Lontoossa, jossa hän otteli maaliskuussa uransa toisen ammattilaisottelun voittaen joka erän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?