”Blondi pommittaja” haukkui vastustajansa pystyyn ja tylytti tätä silikonirintojen ottamisesta: ”Hänellä on pakkomielle”

Ebanie Bridges ja Shannon O’Connell heittävät lokaa toistensa niskaan ennen tulevaa MM-otteluaan.

”Blond pommittaja” jakaa mielipiteet nyrkkeilypiireissä.

21.9. 18:23

Australialainen ammattinyrkkeilijä Ebanie Bridges on rajussa sanasodassa tulevan vastustajansa ja maannaisensa Shannon O’Connellin kanssa.

”Blondina pommittajana” tunnettu Bridges ei ole säästellyt sanojaan sen jälkeen, kun O’Connell ensin lausui hänestä provosoivia kommentteja.

IBF-liiton kääpiösarjan maailmanmestari Bridges, torstaina 36, jakaa voimakkaasti mielipiteet nyrkkeilypiireissä.

Erityisesti pommittaja kerää huomiota punnitustilaisuuksissa. Kun suurin osa ottelujoista pukeutuu niissä shortseihin ja urheilutoppiin, Bridges tykkää sonnustautua pitsialusasuihin.

Ebanie Bridges suosii massasta poikkeavaa pukeutumistyyliä punnitustilaisuuksissa.

O’Connell latasi kovaa tekstiä tulevasta vastustajastaan ennen 24. syyskuuta oteltava matsia.

– Ebanie Bridges esittää ettei tuntisi minua, koska hän pelkää minua. Lyön reikiä siihen tyttöön, hän uhosi Daily Starin mukaan.

– On aika selvää, ettemme pidä toisistamme, joten haluan vain otella häntä vastaan, O’Connell lisäsi.

Bridges ei katsonut kilpakumppaninsa sanoja hyvällä, vaan on vastannut tälle kipakasti sekä sosiaalisen että perinteisen median välityksellä. Entinen matematiikan opettaja syyttää O’Connellia kateelliseksi ja katkeraksi.

– Rehellisesti sanottuna hänellä on todella ollut pakkomielle minuun viime aikoina, hän jopa hankki implantit rintoihinsa. Ehkä hän päässään yrittää tiedostamattaan olla kuin minä, Bridges latasi Twitterissä.

Tämän jälkeen Bridges on jatkanut loanheittoa vastustajansa suuntaan Twitterissä ahkerasti.

– En pelkää sinua typykkä, en vain halunnut antaa sinulle ilmaista näytteillepanoa tai palkkapäivää, koska olet vain kiskonut nimeäni lokaan viimeiset kaksi vuotta. Mutta nyt kun meille siitä maksetaan, annan sinulle vähän huomiota, Bridges kirjoitti.

– Ei häntä vältellä. Totuus on, että hän on vain suulas kiusaaja, eikä kukaan oikein halua antaa hänelle mahdollisuuksia. Hän ottelee Australiassa vasta-alkajia vastaan, Bridges kirjoitti toisessa tviitissä.

Ebanie Bridges valtasi IBF-liiton mestaruusvyön maaliskuussa lyömällä argentiinalaisen Maria Cecilia Romanin. Liitto määräsi hänet puolustamaan mestaruuttaan maannaistaan O’Connellia vastaan.

Luitko jo nämä?