Somessa pullistellut ”Iranin Hulk” astui viimeinkin nyrkkeilykehään – lopputulos oli surullista nähtävää

Sajad Gharibin nyrkkeilydebyytti ei kestänyt pitkään.

Iranin Hulk pullisteli nyrkkeilyottelun punnitustilaisuudessa. Kehässä hänen esityksensä oli vaisu.

3.8. 22:33

Sosiaalisessa mediassa paljon porua aikaansaanut kehonrakentaja Sajad Gharib eli ”Iranin Hulk” kohtasi viime viikonloppuna käydyssä nyrkkeilyottelussa Kazakstanin Djumanov Almat Bakhitovitshin.

Nyrkkeilytaitojaan innokkaasti Instagramissa läpi vuoden esitellyt Gharib pullisteli ja karjui täynnä uhoa vielä ottelua edeltäneessä punnitustilaisuudessa. Kohujätti päätyi tilaisuudessa myös kipakkaan käsirysyyn vastustajansa kanssa.

Kun totuuden hetki koitti, Gharibin ensiesiintyminen nyrkkeilykehässä ei vakuuttanut.

Sosiaalisessa mediassa levinneissä videoissa näkyy, kuinka Gharib ajautuu ongelmiin heti ottelun alkuhetkillä. Vastustajansa moukaroima iranilainen joutuu toistuvasti kääntämään selkänsä vastustajalleen ja juoksemaan pakoon tämän iskuja.

Tuomari päätti Gharibin räpistelyt sen jälkeen, kun Bakhitovitsh onnistui kaatamaan Gharibin kanveesiin parin minuutin ottelemisen jälkeen.

Sosiaalisessa mediassa monet kommentoijat lyttäsivät ”Iranin Hulkin” esiintymisen täysin.

Ottelun jälkeisessä lyhyessä haastattelussa Gharib esiintyi itsekin nöyränä.

– Minulla ei ole muuta sanottavaa kuin että olen häpeissäni ja pyydän anteeksi Iranin kansalta, Gharib sanoi Daily Mailin mukaan.

30-vuotiaan Gharibin nyrkkeilyurasta on kohistu alkuvuodesta lähtien. Miljoonaa Instagram-seuraajaansa lukuisilla värikkäillä voimanosoituksillaan viihdyttäneen iranilaisen oli alunperin tarkoitus kohdata keväällä kehonrakentaja ja näyttelijä Martyn Ford, mutta ottelu peruttiin huhtikuussa.

Fordin tiimi kertoi tuolloin peruutuksen syyksi Gharibin mielenterveysongelmat.

Luitko jo nämä?