Jake Paul, 25, julkaisi alastonkuvan tyttöystävänsä kanssa

Paul juhlisti syntymäpäiväänsä rohkealla Instagram-kuvalla.

Megatähti Jake Paul vaihtoi YouTuben nyrkkeilyyn.

Kohunyrkkeilijä Jake Paul täytti maanantaina 25 vuotta ja juhlisti syntymäpäiväänsä julkaisemalla Instagramissa alastonkuvan.

Nyrkkeilyn lisäksi tubettajana ja somepersoonana tunnettu Paul poseeraa kuvassa tyttöystävänsä Julia Rosen, 28, kanssa. Rose on aiemmin noussut otsikoihin esimerkiksi vuonna 2019 vilautettuaan rintojaan baseballin World Seriesin ottelussa 41 000 silmäparille.

Lue lisää: Skandaali Washingtonissa: Naiset esittelivät rintojaan baseball-ottelussa – syöttäjän pasmat sekosivat

Muutamassa tunnissa kuva ehti kerätä jo lähes puoli miljoonaa tykkäystä. Paulilla on Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Kohutähti listasi päivityksessään myös asioita, joita hän haluaisi saavuttaa 25. ikävuotensa aikana. Hän kertoo tahtovansa muun muassa avaruusmatkalle Elon Muskin, Jeff Bezosin tai Richard Bransonin kanssa.

Lisäksi Paul ilmoitti jatkavansa vapaaottelusarja UFC:n nokkamiehen Dana Whiten ajojahtia. Näin hän uskoo auttavansa lajin ykkösorganisaation urheilijoita saamaan Whitelta parempia palkkioita otteluistaan.

Lue lisää: Jake Paul latasi Dana Whitelle kovan ehdotuksen – siitä alkoi raju sanasota YouTube-tähden ja UFC-pomon välillä

Paul on noussut viimeisen vuoden aikana puheenaiheeksi myös vapaaottelupiireissä, vaikka hän kilpaileekin itse nyrkkeilyssä.

Tubetähden kolme edellistä voittoa ovat tulleet vapaaottelijoita vastaan. Hän päihitti vuonna 2021 Ben Askrenin kertaalleen ja Tyron Woodleyn kahdesti. Woodley on entinen UFC:n välisarjan mestari.

Luitko jo nämä?