Donald Trump järkyttyi Evander Holyfieldin tappiosta - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Evander Holyfieldin farssimaista paluuottelua kommentoinut Donald Trump järkyttyi näkemästään: ”Ei se ollut Evander”

Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump kommentoi nyrkkeilyn raskaansarjan entisen maailmanmestarin Evander Holyfieldin, 58, paluuottelua.

Donald Trump (oik.) näki, kuinka Evander Holyfieldiä (vas.) löylytettiin kehässä.

12.9. 11:28

Nyrkkeilyn raskaansarjan entinen maailmanmestari Evander Holyfield, 58, palasi kehään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Floridassa.

Holyfield kohtasi Triller-promootion järjestämässä otteluillassa entisen UFC-mestarin Vitor Belfortin. Ottelun tv-kommentaattoriksi Triller oli saanut palkattua todella tunnetut nimet: Yhdysvaltojen entisen presidentin Donald Trumpin ja tämän pojan Donald Trump juniorin.

Holyfieldin kapuamista kehään oli kritisoitu rajusti ennen ottelua, sillä hän oli seonnut sanoissaan tv-haastattelussa ja näyttänyt harjoituksissaan olevan kaukana huippukunnosta.

Pelot toteutuivat heti ensimmäisessä erässä. 14 vuotta Holyfieldiä nuorempi Belfort iski vastustajansa nopeasti nurin, ja kun Holyfield nousi pystyyn, Belfort painoi hurjasti päälle. Ainoastaan kehätuomarin keskeytys pelasti Holyfieldin pahemmalta. Ottelu oli ohi vain 109 sekunnissa.

Donald Trump kommentoi nyrkkeilyiltaa yhdessä poikansa Donald Trump juniorin kanssa.

New York Postin mukaan Trump vaikutti järkyttyneen Holyfieldin tappiosta. Miehet ovat vanhoja tuttuja, sillä Holyfield otteli huippuvuosinaan 1980- ja 1990-luvulla useasti Trumpin järjestämissä otteluilloissa Atlantic Cityssä.

– Ei hän ole sama mies, Trump sanoi Holyfieldistä.

– Alusta näki heti, että kehässä ei ole sama ottelija. Hän hävisi pystyyn. Ei se ollut Evander Holyfield.

Lue lisää: Evander Holyfieldin, 58, kohuottelusta tuli surullinen näytelmä: nyrkkeilylegenda tyrmättiin armottomasti

Trump toivoi Holyfieldin paluun jäävän yhteen otteluun.

– Tämä on todennäköisesti viimeinen kerta, kun näemme suurlegenda Evander Holyfieldin. Todennäköisesti viimeinen kerta ottelijana. Toivon niin, toivon niin, Trump sanoi USA Todayn mukaan.

USA Todayn mukaan Trump oli nyrkkeilykommentaattorina varsin pätevä. Hän heitti muutaman piikin nykyisen presidentin Joe Bidenin suuntaan, mutta pitäytyi puheissaan muuten lähinnä nyrkkeilyssä ja osoitti tuntevansa lajia hyvin.

Luitko jo nämä?