Floyd Mayweather kohtasi lähes 20 kiloa painavamman YouTube-tähden – nyrkkeilylegendan armoton iskuralli ei riittänyt - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Floyd Mayweather kohtasi lähes 20 kiloa painavamman YouTube-tähden – nyrkkeilylegendan armoton iskuralli ei riittänyt

Floyd Mayweather ja Logan Paul ottelivat varhain maanantaiaamuna näytösottelussa.

Logan Paul (vas.) ja Floyd Mayweather ottivat toisistaan mittaa Miamissa.

7.6. 16:50

Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather palasi kehään Yhdysvaltain Miamissa varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. Hän kohtasi näytösottelussa YouTube-tähti Logan Paulin, ja tulos oli monen mielestä odotettu: tasapeli.

Ottelussa ei ollut lainkaan tuomareita, joten pistevoitto ei ollut mahdollinen suuntaan tai toiseen. Huomionarvoista kuitenkin on, että vasta toista kertaa ”ammattilaisena” otellut Paul kesti Mayweatherin iskuja täydet kahdeksan erää.

Vastustajaansa 15 senttiä pidempi ja lähes 20 kiloa painavampi Paul aloitti ottelun räväkästi ja prässäsi Mayweatheria painavilla iskusarjoillaan kaksi ensimmäistä erää. Pian väsy alkoi painaa ja Mayweather otti kehän erä erältä väkevämmin haltuunsa.

44-vuotias yhdysvaltalainen ajoittain jopa leikitteli Paulin kustannuksella ja tiputteli rutkasti osumia tämän suojauksen läpi. Se ei riittänyt: kipeitä iskuja ottanut Paul kesti pystyssä viimeiseen kongiin saakka.

Varsinaisen nyrkkeilyuransa jälkeen lukuisissa tuottoisissa näytösotteluissa esiintynyt Mayweather jakoi matsin jälkeen kunniaa kokemattomalle, 26-vuotiaalle tanssiparilleen.

– Minulla oli hauskaa. Teidän täytyy ymmärtää, etten ole enää 21-vuotias, mutta on hauskaa testata taitojani ja pitää hauskaa näitä nuoria poikia vastaan. Hän oli hieno, nuori ottelija. Vahva ja kova. Hän oli parempi kuin luulin, Mayweather kehaisi kehähaastattelussa MMA Junkien mukaan.

– Olen täällä jäädäkseni. Floyd Maywather, tämä oli kunnia, Paul puolestaan vuodatti.

Sekä Mayweather että Paul vihjailivat, että he saattavat kohdata vielä toistamiseen. Eikä ihme: joidenkin arvioiden mukaan Mayweather kuittasi mittelöstä yli 10 miljoonaa dollaria.

Tubettamisella maailmanmaineeseen nousseen Paulin veli on Jake Paul. Tämän on määrä kohdata entinen UFC-ottelija Tyron Woodley myöhemmin tänä kesänä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?