Nyrkkeilijä Cheyenne Hanson julkaisi kammottavan kuvaparin – kasvot kolhiintuivat hirveään kuntoon - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Nyrkkeilijä julkaisi kammottavan kuvaparin – kasvot kolhiintuivat hirveään kuntoon

Cheyenne Hansonin kasvot kokivat kovia voitokkaassa nyrkkeilyottelussa.

30.3. 19:18

Saksalainen nyrkkeilijä Cheyenne Hanson voitti Ukrainan Alina Zaitsevan lauantaina Saksan Hampurissa käydyssä ylemmän höyhensarjan ottelussa. 23-vuotiaan saksalaisen kahdeksas ammattilaisvoitto tuli kuitenkin kovalla hinnalla.

Hanson tuomittiin voittajaksi teknisellä päätöksellä sen jälkeen, kun ottelu oli jouduttu keskeyttämään. Nyrkkeilijöiden päät olivat kolahtaneet yhteen useasti ottelun aikana, minkä seurauksena saksalaisen kasvojen vasemmalle puolelle muodostui valtava verenpurkauma.

Sport in Augsburg -sivuston mukaan 21-vuotiasta Zaitsevaa ehdittiin varoittaa monta kertaa ennen ottelun keskeyttämistä.

Hanson on juhlistanut lauantain dramaattista voittoaan useilla Instagram-päivityksillä.

Alkuviikosta saksalainen julkaisi ennen ja jälkeen -henkisen kuvaparin, josta ottelun kammottavat seuraukset käyvät armotta selväksi.

Alla oleva kuva ei välttämättä sovi herkille lukijoille. Jos kuva ei näy laitteellasi, pääset halutessasi katsomaan sen tästä linkistä.

Kuvan kommenttikentässä monet kauhistelivat saksalaisen kasvojen kuntoa.

– Vau... olen sanaton, nyrkkeily ei ole leikkimistä. Toivottavasti sinulle ei jäänyt pitkäaikaisia vammoja. Toivottavasti paranet pian, ja onnea, eräs käyttäjä kirjoitti.

Siinä missä Hanson paransi ammattilaistilastonsa lukemiin 8–1, Zaitsevalle tappio oli ammattilaisotteluissa jo kuudes perättäinen. Niitä edelsi yksi voitto.

Luitko jo nämä?