Mike Tyson, 54, palaa kehään – paljasti ajan ja paikan - Nyrkkeily - Ilta-Sanomat

Mike Tyson, 54, palaa kehään – vahvisti ottelevansa pian

Teräs-Mike Tyson aikoo nyrkkeillä jälleen.

Roy Jones jr. (vas.) ja Mike Tyson (oik.) ottelivat lokakuussa Los Angelesissa.­

20.3. 16:33

Teräsnyrkki Mike Tyson, 54, paljasti palaavansa pian nyrkkeilykehään. Tyson kertoi asian podcastissaan Hotboxin’, jonka tuoreimmassa jaksossa vieraana oli nyrkkeilytähti Saul ”Canelo” Alvarez. Hän ei nimennyt tulevaa vastustajaansa, mutta julisti ottelun päivämäärän ja tapahtumapaikan.

– Toukokuun 29. päivä tai jotain sellaista. Ottelen samalla areenalla kuin sinä, Tyson sanoi Alvarezille.

Alvarez otteli viimeksi Miamin Hard Rock Stadiumilla. Hän voitti haastaja Avni Yildirimin ottelussa, jossa oli panoksena kahden liiton tittelit ylemmässä keskisarjassa. Meksikolainen Alvarez, 30, on ykkösenä valtaosassa pound for pound -listauksia.

Tyson otteli lokakuussa 2020 15 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin vastassa oli Roy Jones jr.

– Paluu tuntui paremmalta kuin odotin. Ajattelin olevani hermostuneempi, mutta olin rento. Tuntui, että vau, voisin iskeä enemmän yhdistelmiä, pystyisin tekemään sitä sun tätä, Tyson kertoi podcastissa.

Tysonin ja Jonesin välinen ottelu kesti täydet kahdeksan erää ja tuomarit julistivat lopputulokseksi ratkaisemattoman hajaäänin.

– Ottelu sai minut kiinnostumaan mahdollisuudesta nyrkkeillä uudelleen. Halusin otella monta erää, enkä tyrmätä ketään. Ihmiset odottivat tyrmäystä, mutta minä halusin pitkän ottelun, Tyson totesi.

On huhuttu, että Tyson ja Evander Holyfield, 58, kohtaisivat tulevaisuudessa odotetussa, kolmannessa ottelussaan.

Luitko jo nämä?